VIDEO - Noi imagini șocante cu momentul surprins de camerele de supraveghere în care avocata Monica Cioată a căzut de la etajul 6

Momentele tragice în care avocată Monica Cioată cade de la etajul 6 au fost înregistrate de camerele de supraveghere din fața blocului în care locuia aceasta. Imaginile au surprins momentul în care avocata cade pe spate, de la etajul 6 al imobilului din zona Târgu Cucu, Iași. Iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară să o salveze imediat după tragedie. Însă, primul care a sărit în ajutorul femeii a fost un vecin, iar la doar câteva minute după acesta sosesc și echipajele de salvare. Medicii încearcă minute în șir să o readucă la viață pe avocată, însă totul este în zadar.

Author: Alina Raducu luni 28 iunie 2021 , 18:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tragicul moment în care tânăra avocată din Iași și-a pierdut viața a avut loc în urmă cu o sătptămână. Momentul cu impact emoțional puternic a fost înregistrat video. Toată întâmplarea a fost filmată, din momentl în care avocata cade pe spate și se izbește violent de beton, între mașinile parcate și până când ajunge ambulanța cu medicii pentru salvarea acesteia. Însă poziția în care tânăra a fost surprinsă căzând de la etajul 6 poate reprezenta un indiciu extrem de important pentru ancheta ce se este în curs de desfășurare.

Momentul tragic în care o tânără avocată din Iași cade de la etajul 6 a fost înregistrat video

Există multe presupuneri în acest caz, unii spun că nu poți să cazi pe spate doar dacă te împinge cineva. Dar luând în considerare distanța, de aproximativ 25 de metri, de la etajul 6 de la care a căzut tânăra și până jos, poziția trupului ei s-ar fi putut schimba între timp.

Avocata Monica Cioată a avut o moarte violent și extrem de suspicioasă. Anumite surse din anchetă susțin că avocată a murit pe loc în urma impactului.

Citeste si: Caz incredibil: O fetiță de 10 ani a fost pălmuită de către o adolescentă. Totul a fost filmat

„Având în vedere înălțimea de la care a căzut, este clar că moartea a venit imediat după impactul cu solul. A căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap. S-a încercat resuscitarea, dar fără succes”, a menționat o sursă din cadrul anchetei.

Sursele specifică faptul că, după ce cade de la etajul 6 și ajunge pe betonul din fața bllocului, iubitul tinerei Monica Cioată, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat pentru a o salva pe iubita sa. Însă, un vecin al avocatei, ajunge lângă trupul tinerei și pare că este speriat și nu stie cum sa reactioneze. După câteva minute, la fața locului soseste si un echipaj medical, iar, după care ajunge și Poliția. Medicii au încercat din răsputeri să o readucă la viata pe tanara, insă fara niciun rezultat.

Totodată, atunci când medicii efectuau manevrele de resuscitare, polițiștii au intrat în în care locuia avocata cu împreuna cu iubitul ei pentru a afla ce s-a întâmplat. Din primele date, politistii au discutat cu avocatul Sebastian Felecanu, iar, după ce criminaliștii au făcut fotografii și măsurători, au sigilat ușa apartamentului din care a căzut tânăra avocată.

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii. Un realizator celebru a murit în timpul unei curse off-road

Ce s-a întâmplat înainte ca tânăra avocată să cadă de la etajul 6?

Monica Cioată și Sebastian Felecanu au ajuns în jurul orei 4:00 în fața scării de acces a blocului în care locuiau. Monica a condus mașina pe care cei doi iubiți o foloseau. Iubitul ei a coborât din partea dreaptă a autoturismului. După care, Monica a intrat în scara blocului și a izbit ușa de acces. Iar după câteva minute s-a produs momentul tragic. Se pare că între cei doi avocați a avut loc o ceartă aprinsă în aceeași seară. Vecinii celor doi susțin că au auzit scandal și țipete, chiar înaintea tragediei.

În plus, o persoană care locuiește în zonă a afirmat că a auzit o voce de femeie care striga:

„Nu fă asta! Nu fă asta!”

Ancheta în acest caz, nu s-a înceiat, oamenii legii încearcă încă săă afle șirul întâmplărilor din seara tragediei. Însă nu este exclusă o sinucidere, un accident sau o crimă.

Citeste si: Incident șocant în centrul staţiunii Sinaia. Adolescentă, salvată din fața unui urs


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si