VIDEO | Noi premii pentru Cătălin Botezatu și emisiunea „Bravo, ai sti!”

Catalin Botezau si emisiunea fenomen "Bravo, ai stil! si-au mai adjudecat incă doua premii de excelentă din partea unui juriu international de modă. In plus, noua colectie a designerul se bucură de un real succes.

D.S., joi 25 iulie 2019 , 13:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Catalin Botezatu a urcat de mai multe ori pe scena festivalului de Moda din Capitala si a primit trofeul pentru cel mai bun designer. Tinutele lui au fost aplaudate si laudate la scena deschisa. Au fost vestimentatii care au adus in prim plan tesaturile animal print, iar coafurile manechinelor realizate de Laurent Tourette si machiajul stralucitor marca Mirela Vescan le-au completat.

CATALIN BOTEZATU: Am peste 120 de premii internationale si peste 300 de premii nationale. Am doua biblioteci numai cu premii 02:36

In cadrul aceluiasi eveniment dedicat modei au fost premiati si colegii de platou ai lui Catalin Botezatu de la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

RALUCA BADULESCU: Este un premiu care ne onoreaza si ne face fericiti. Ne bucuram de recunoasterea succesului fenomenului „Bravo, ai stil!”.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si