VIDEO | Noi probe găsite în casa lui Dincă. Au venit și medicii legiști

Criminaliștii au reluat cercetările, în această dimineață, la casa groazei din Caracal, în prezența lui Gheorghe Dincă. La fata locului au sosit și medicii legistii, semn că au fost găsite alte probe.

Author: D.S. miercuri 28 august 2019 , 13:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Echipa de medici legiști care a ajuns la fața locului după ce, în cursul zilei de ieri, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase. Nu se știe încă dacă acestea aparțin unui om sau unor animale și legiștii trebuie să facă lumină în acest caz.

Anchetatorii au avut de verificat 2.500 de metri pătrați de curte, iar de ieri au început să verifice și casa principalului suspect în ancheta crimelor de la Caracal. Existp suspiniciuni că Gheorghe Dincă ar fi ascuns în pereții interiori ai locuinței mai multe probe importante.

Deși, până acum, au fost ridicate sute de probe, nu știm concret ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și cu Luiza Melencu.

Avem doar mărturia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care susține că le-a ucis pe ambele adolescente.

„Am atacat-o pe Alexandra în zona Liceului Mihai Viteazul, acolo unde fata ceruse să coboare din maşina de ocazie. Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate.

Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp. Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate”, a povestit Gheorghe Dincă.

El susține că a dus-o pe Alexandra acasă și că tânăra ar fi decedat după ce a lovit-o din nou.

„Având un butoi metalic în curte, în care obişnuiam să fac focul şi ardeam diverse metale izolate, haine, lemne, m-am hotărât să ard cadavrul fetei. M-am dus în curte şi am luat nişte lemne tăiate scurt pe care le-am pus pe sita aflată pe pirostiile din butoi. Am luat-o pe fată învelită într-o husă de pat cu elastic şi am aşezat-o în butoi, în picioare, ea lăsându-se în jos şi intrând în butoi. Am băgat o cârpă îmbibată în motorină sub lemne şi le-am dat foc. Am folosit numai lemne la foc şi resturi de prin curte. Am dat foc cam la circa o oră-două după ce am constatat că fata murise”, a mai spus Dincă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si