VIDEO - Noi restricții din cauza COVID. Mască în apropierea școlilor

Este prima zi cu noile restricții impuse de autorități din cauza numărului mare de cazuri de COVID. Oamenii trebuie să poarte acum mască și în jurul școlilor.

Iulian Ciurea, miercuri 07 octombrie 2020 , 15:12

scoala
Scoala[Sursa foto: Digi24]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Masca trebuie purtata in intervalul orar 7:45 -21 atat de parinti cat si de simplii trecatori pe o raza de 100 de metri fata de scoli, gradinite sau licee, atât pentru părinți, copii peste 5 ani sau simpli trecători.
De altfel, părintii au primit destul de bine aceasta nouă masură, nu au fost multi cei care de dimineata nu purtau masca, insa este mai greu pentru cei care doar trec prin zona.

Masca, obligatorie în apropierea școlilor - noi restricții din cauza COVID

Pentru asta, la majoritatea instituțiilor au fost plasate echipaje de la Poliția Locală care le atrag atentia oamenilor sa poarte masca.
Pentru a facilita respectarea acestei reguli, primariile de sector vor trebui sa marcheze cu vopsea limita de 100 de metri pe spatiul public.
Aceasta este doar una dintre regulile care s au instituit aseara in capitala si care au fost anuntate de prefectul Municipiului București.
Tot în Bucuresti intră in vigoare și alte noi reguli. În primul rând, se vor înteți controalele în piețe târguri, mijloace de transport in comun sau alte locuri care se aglomerează frecvent.

COVID - noi restricții, masca purtată aproape peste tot

Restaurantele, barurile și cafenelele se vor închide din nou în interior, asta dupa ce abia au fost deschise in luna septembrie după o perioadă de 6 luni.
Saloanele de evenimente se vor inchide și ele precum și sălile de teatru cinema sau alte manifestații artistice.
Nu in ultimul rand, este vorba despre o măsură comună la nivelulul întregii țări, la pelerinaje sau alte manifestații religioase vor putea participa doar rezidenții orașului în care se desfășoară.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cea mai neagra ipoteză s-a ADEVERIT in cazul micuţului Sebastian! Anchetatorii au găsit... Cea mai neagra ipoteză s-a ADEVERIT in cazul micuţului Sebastian! Anchetatorii au găsit haine şi sânge
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de... Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de acolo. Ce este, de fapt
monitorulcj.ro
O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar
infoactual.ro
Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele... Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele imaginației!
infoactual.ro
Ziua 21, anul 21, secolul 21! Mihai Voropchievici explică: Acţionează întotdeauna... Ziua 21, anul 21, secolul 21! Mihai Voropchievici explică: Acţionează întotdeauna asupra psihicului
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si