Ne-am pus în gând să găsim cazare aproape de Cluj Arena și am pornit căutările pe cea mai accesată platformă de închirieri.

Aici, ne așteptau o mulțime de anunțuri cu vile și apartamente de închiriat la prețuri astronomice.

Pentru 3 nopți- de pildă- proprietarii acestui spațiu cu mai multe camere cer 3 500 de euro, echivalentul a 17 000 de lei.

În altă parte, spațiul e mai mic, iar banii cam aceiași. Chiar și-așa, camerele disponibile sunt tot mai putine.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Avem cereri, avem si rezervari deja efectuate pentru sejurul 9-13 septembrie si in acest moment avem inca disponibilitate. Ofertele noastre incep de la 3 600 de lei pentru un sejur de 4 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus”, spun managerii de hoteluri.

Cluj-Napoca își așteaptă oaspeții cu prețuri uriașe la cazare

Cei care isi doresc un plus de confort opteaza pentru camera mai spatioase.

Cele 57 de camere ale acestui hotelul vor fi pline in perioada Untold.

Căutate sunt si apartamentele care se pot inchiria in regim hotelier. Dumitru administreaza mai multe astfel de locatii:

„Preturile sunt mult mai ridicate in perioada respectiva, adica se stie ca asa e normal si probabil nu se grabesc inca gandindu-se ca o sa se iefineasca dar asta nu se intampla niciodata, dar tot timpul se iau, mai ales daca e ceva frumos”, spune administratorul.

Apartamentele cu un design special, aflate in centrul Clujului, aproape de locatiile festivalurilor sunt cele mai solicitate in aceasta perioada.

Prețurile la cazare pot ajunge și la 3.000 de lei pe noapte la Cluj-Napoca

Aici clientii au parte de tot confortul necesar.

Pentru un astfel de apartament luxos clientii trebuie sa plateasca mai mult, mai ales in perioada evenimentelor importante din oras.

„Preturile noastre sunt undeva la 300 de lei plus minus, dar asta e media. Pot sa creasca pana la 3000 de lei pe noapte, in functie de festival sau de perioada”, explică administratorul.

Din luna august mai multe evenimente au fost deja anuntate in Cluj Napoca, iar cererile pentru cazari sunt tot mai multe.

Cei din domeniul horeca se asteapta la o cerere si mai mare incepand de maine cand marile festivaluri vor pune in vanzare biletelele pentru evenimentele din aceasta vara.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si