VIDEO | Nu vor să renunţe la mască nici acum

Dincolo de acest val de euforie după relaxarea măsurilor, sunt oameni care încă se tem de virus şi cred că ne-am relaxat prea devreme. Cei mai temători sunt, în special, foști pacienți covid, care au stat zile întregi în spitale.

Author: Andreea Stoica sâmbătă 15 mai 2021 , 18:41

Nu vor să renunţe la mască nici acum
Nu vor să renunţe la mască nici acum
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ca pe un moment de eliberare, după un an si jumătate de chin, privesc mai toti românii momentul renunţării la masca de protectie in spatiile publice.

Nu toti, insă, gândesc asa. În marile oraşe, si nu numai, vedem de astăzi un peisaj pestriţ, in care multi încă poartă mască desi NU mai sunt obligati prin lege sa o faca.

"E mai sigur pentru mine. Dar și pentru alții, să nu fii purtător. Sunt vaccinată din ianuarie”, spune o femeie.

Mulți se tem că un nou val de covid-19 va acapara țara noastră, astfel că, până când peste jumătate de populație nu se va vaccina, masca de protecție va rămâne un accesoriu indispensabil, spun localnicii.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: "Încurajez părinţii să aibă încredere şi să-şi vaccineze copiii"

"Nu știu ce metodă e asta. Îți dai jos masca, pui masca. Unde să ți-o păstrezi? Nu e corect. S-au grăbit cu masca. O să fie iar explozie... Să nu spunem hop până nu sărim pragul. Deci s-ar putea să revină- valul 3, valul 4...”, precizează o altă persoană.

Masca a devenit o obișnuință

Alții recunosc că nu se tem de virus, în schimb poartă mască pentru că... a devenit o obișnuință.

Ultima raportare a situației Covid-19 arată că în țara noastră peste un milion de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus de la începutul pandemiei și până în prezent.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, anunţ cumplit


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si