Anchetatorii au cel putin doua probe care sa indice asta: o poseta albastra si o bijuteria care nu apartin nici Alexandrei, nici Luizei. Va avertizez, urmeaza informatii cu un puternic impact emotional!

Astazi s-a lasat o liniste suspecta peste casa din Caracal detinuta de Gheorghe Dinca. E mai mult decat linistea de dinaintea furtunii. Este, poate, inceputul unui scenariu de groaza.

Citeste si: Un nou cutremur a lovit România! Al doilea în doar câteva ore!

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile "Teleenciclopediei"

Citeste si: Gheorghe Dincă, scandal uriaș în arest! "Criminalul din Caracal" este deranjat că bea apă de la robinet

Anchetatorii cred ca e posibil ca o alta fata, a treia, sa fi ajuns in casa lui Gheorghe Dinca. O victima despre care in acest moment nu stim nimic. Aceasta ipoteza a prins contur dupa ce parintii Alexandrei Macesanu au aratat ca poseta descoperita in masina lui Dinca nu apartine fetei lor.

Iar Luiza a plecat de acasa, in ziua disparitiei, cu un rucsac. De asemenea, o bijuterie, cel mai probabil un cercel, nu a fost recunoscuta pana acum de membrii familiilor Macesanu si Melencu.

Incepand de maine vor fi reluate sapaturile in curtea casei lui Dinca. Politistii cred ca acesta si-a ars victimele si a ascuns oasele si cenusa in locuri diferite. Tocmai acesta ar fi motivul pentru care medicii legisti n-au identificat vreun profil ADN in fragmentele osoase gasite intr-o padure de la marginea orasului Caracal.

Testele genetice vor fi reluate tot la Institutul de Medicina Legala, insa pe alte fragmente osoase. Specialistii nu pot garanta ca noile analize vor furniza indentitatea victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si