VIDEO-O asistentă a fost stropită cu vin fiert pe pârtie, de un turist

„Deranjați” de zgomotul sirenei, doi turiști au atacat un salvamontist și o asistentă, după ce o ambulanță a intrat pe pârtie ca să intervină la un caz.

Author: Iulian Ciurea luni 18 ianuarie 2021 , 19:42

Asistentă venită să dea ajutor pe pârtie, agresată de un turist
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incidentul s-a petrecut după ce șoferul ambulanței a pornit sirena, când s-a apropiat de zona unde se afla un grup de turiști, ca să preia un bărbat rănit,

adus la baza pârtiei de salvamontiști. Deranjați de sunetul salvării care le-ar fi speriat copiii, oamenii din zonă s-au pus pe scandal.

Asistenta de pe ambulanță a fost stropită cu vin, iar salvamontistul care terminase misiunea și a vrut să le atragă atenția scandalagiilor, nu a scăpat nici el de furia turiștilor.

„Avem și noi copii mici și îi sperie, e normal. Alo! Alo! A speriat copiii! Păi ce să ne dăm la o parte? Voia să o bage pe pârtie? Are vreo urgență mare? N-are voie să claxoneze”- sunt declarațiile halucinante ale turiștilor.

Asistentă venită să dea ajutor pe pârtie, agresată de un turist

Pentru ca cearta să nu degenereze, salvamontistul a plecat și a reclamat situația la colegii lui de la jandarmeria montană.

„Au fost sesizați de către un lucrător salvamont că o persoană a adus mai multe expresii jignitoare la adresa personalului medical de pe o ambulanță ce preluase un accidentat. Jandarmii s-au deplasat în zonă, au interceptat persoana, au legitimat-o și au sancționat-o conform legii 61/91 cu 200 de lei amendă”, spun jandarmii.

Dar cum indivizii erau puși pe harță, scandalul a continuat. Soția bărbatului care a aruncat cu vin fiert în ambulanță a sunat la 112 și a anunțat că se simte intimidată de jandarmii veniți pe pârtie. Un echipaj de poliție a ajuns în zonă și a amendat-o pe femeie cu 2000 de lei pentru apelarea în mod nejustificat a numărului unic de urgență.

Asistentă atacată de turist pe pârtie. Ce spun oamenii

„Trebuia să lase ambulanța să meargă, să își vadă de treaba ei, să ducă pacientul la spital. De ce să facem caz din asta?
Nu trebuia să reacționeze așa, simplu.

Dacă omul respectiv care a aruncat cu vin era în situația omului accidentat nu cred că mai se gândea să reacționeze așa!

„A procedat foarte urât. Ar trebui să răspundă pentru ceea ce a făcut. Jandarmii l-au amendat cu 200 de lei. Foarte puțin. 200 de lei e nimica toată, trebuiau să îi dea 1000 de lei pe puțin ca altă dată să nu mai facă ceea ce a făcut”, spun oamenii.

Cazurile de violență asupra autorităților și a cadrelor medicale sunt tot mai dese, în ultima perioadă. Duminică, un alt turist recalcitrant care se afla pe pârtiile din Sinaia a fost amendat de jandarmi cu 200 de lei pentru că a făcut scandal în timp ce aștepta la coadă la telegondolă.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si