VIDEO - O bătrână a fost lăsată să înghețe de frig în fața spitalului

O lecție de umanitate vine de la un taximetrist din Târgu Jiu, care a salvat o bătrână lăsată să înghețe de frig în fața spitalului. Femeia are 88 de ani.

Author: Iulian Ciurea marți 16 februarie 2021 , 19:16

o batrana a murit in fata spitalului de frig
O femeie a murit în fața spitalului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Duminică dimineața, bătrâna a fost adusă la spital cu ambulanța pentru că se lovise la mână. In urgente, medicii au considerat că nu e nimic grav și i-au spus că poate pleca acasă.

Nu s-au obosit însă să-i anunțe rudele, ci doar... au poftit-o afară.

„Lovita la mana, m-am dat jos aici, in curte. u zis ca nu e rupta...” spune bătrâna.

Tanti Speranța a rămas în curtea spitalului ore în șir fără ca cineva s-o mai întrebe de sănătate. Nu avea telefon si nici nu știa cum să se întoarcă acasă.

Un bărbat a salvat bătrâna lăsată să înghețe în fața spitalului

Cosmin este singurul care a observat că ceva nu este în regulă cu bătrâna. Tânărul taximetrist era în ziua sa liberă, dar asta n-a contat și s-a oferit s-o ducă acasă, intr-o comuna la 60 de kilometri distanta, fără să-i ceară niciun ban.

„Ea era chiar aici in intersectie. Am oprit, am intrebat unde trebuie sa ajunga. L-am sunat pe primar, imediat mi-a raspuns. Dupa indrumari mi-a zis unde sta femeia ca a luat legatura cu fiul dansei si mi-am continuat deplasarea pana acolo”, spune salvatorul.

„E inadmisibil ca o batrana sa fie alungata in strada din spital, tocmai intr-o zi geroasa ca cea de ieri”, spune primarul comunei.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă, iar o comisie va analiza evenimentul regretabil.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si