Cățelușa dispărută în California a fost reunită cu stăpânii săi la mai bine de nouă luni de la dispariție și la mai mult de 3.700 km distanță de casa familiei, potrivit Sky News.

Cum a fost găsită cățelușa Mishka  

Mishka, o cățelușă de talie mică din rasa terrier, dispăruse fără urmă în iulie anul trecut de la domiciliul familiei din San Diego, în apropiere de frontiera cu Mexicul.

Citește și: Insula italiană invadată de capre le oferă gratis, pe internet. Cum poți să "adopți" un exemplar

Animăluțul a fost găsit cu câteva zile în urmă la Harper Woods, o localitate la periferia metropolei Detroit, la graniță cu Canada, după ce a traversat în diagonală Statele Unite pe distanță de aproape 4.000 de kilometri!

Cățelușa nu ar fi putut fi identificată dacă nu avea un microcip. O asociație dedicată animalelor i-a contactat proprietarii, care au venit imediat să o recupereze în celălalt capăt al SUA.

Drumul parcurs de cățelușa Mishka

Drumul parcurs de cățelușa Mishka - de pe o coastă pe alta a Americii

[Sursa foto: Google Maps]

"O poveste demnă de Hollywood"

''Este o poveste demnă de Hollywood'', au spus reprezentanții refugiului pentru animale pe Facebook, unde au publicat imagini cu această regăsire nesperată.

Modalitatea prin care Mishka a traversat Statele Unite nu a fost stabilită până în acest moment.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cățelușa rasa terrier a dispărut din San Diego la jumătatea lunii iulie a anului trecut, iar anunțurile de dispariție ale proprietarilor ei de pe rețelele sociale nu au reușit să ofere niciun indiciu.

După aproape nouă luni, chiar înainte de Paștele catolic, autoritățile din suburbia Detroit, Michigan, au răspuns la un apel despre un câine fără stăpân.

Poliția din Harper Woods a luat câinele și a contactat grupul de protecție a animalelor The Grosse Pointe Animal Adoption Society.

Au descoperit curând că Mishka, în vârstă de trei ani, avea un microcip cu informații despre proprietarul ei, care locuiește în San Diego, pe coasta de vest a SUA.

Citește și: VIDEO- Cum arată o ședință de spa dedicată cățelușilor? Răsfățul absolut pentru necuvântăroare

Mehrad Houman și familia lui plănuiau să călătorească în Minnesota când au primit apelul despre găsirea lui Mishka.

Când au aflat vestea, au renunțat la plan și au condus 10 ore până în Michigan pentru o revedere emoționantă, potrivit Sky News

Cum a fost găsită cățelușa Mishka  

Cățelușa Mishka, găsită în mod miraculos   

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si