Coșmarul prin care a trecut o femeie din Atlanta este greu de imaginat. Ea s-a întors din vacanță și a descoperit că nu mai are locuință.

Casa ei din Atlanta fusese demolată din greșeală în timp ce era plecată, informează USA Today.

Citește și: VIDEO- Cum sunt părinții, așa vor fi și copiii. Experții spun că sărăcia este moștenită din familie

Susan Hodgson este disperată după ce a găsit proprietatea de multă vreme a familiei transformată într-un morman de moloz.

„Am găsit doar o mare mizerie”, a spus femeia din Atlanta deznădăjduită.

Coșmarul a început în timp ce era în vacanță și a primit un apel de la o vecină. "Ai angajat pe cineva să-ți dărâme casa de lângă mine?", a întrebat-o vecina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Susan Hodgson a spus „nu” și a fost la un pas să leșine când a auzit continuarea: „Ei bine, sunt buldozere aici care tocmai au demolat casa”, a spus Hodgson.

Casă demolată din greșeală!

Femeia a povestit că a trimis de urgență o rudă să vadă despre ce e vorba. Bărbatul a cerut un permis de demolare, iar angajatul de pe buldozer a reacționat surprins.

„Oh, sunt la adresa greșită”, a spus el, după care a împachetat totul și a plecat!

"Casa este distrusă și el a dispărut”, a spus Hodgson.

Casa demolată din greșeală!

Casa demolată din greșeală!

"Au spus că e vorba de un accident nefericit, atâta tot", a reclamat proprietara casei

Potrivit presei locale, casa se află pe Lakewood Avenue în zona de sud-vest a orașului Atlanta și era nelocuită în ultima perioadă.

"A fost păstrată în cele mai bune condiții de aproximativ 15 ani și o păstrăm acoperită, curtea e îngrijită, e tăiată iarba. Taxele sunt plătite și totul este în regulă", a spus Hodgson.

Compania responsabilă de eroarea incredibilă se numește „You Call It, We Haul It” și își are sediul în Atlanta.

„Este greu de crezut că se poate întâmpla așa ceva. Cineva a făcut această distrugere și nu s-a mai întors și să spună că îmi pare rău. Ce trebuie să fac pentru a remedia asta? Ei spun că a fost un accident. Nu mi-au dat nimic", a declarat Hodgson pentru Fox5 Atlanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si