VIDEO | O fetiţă de 4 ani a fost rănită de un urs în judeţul Braşov

O fetiţă de patru ani a fost rănită, duminică, după ce a fost zgâriată de un urs, în localitatea Victoria, judeţul Braşov.

Author: E.T. duminică 20 octombrie 2019 , 17:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O fetiţă de patru ani a fost rănită, duminică, după ce a fost zgâriată de un urs, în localitatea Victoria, judeţul Braşov.

De asemenea, un bărbat de 65 de ani are nevoie de îngrijirile medicilor.  Potrivit ISU Braşov, duminică, a fost semnalată prezenţa unui urs în localtatea Victoria, fiind transmis mesaj de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-Alert. De asemenea, ISU Braşov a transmis că o fetiţă de patru ani a fost zgâriată de urs.

”O fetiţă de 4 ani a fost zgâriată de urs. Se deplasează o ambulanţă SAJ pentru acordarea asistenţei medicale”, a transmis ISU Braşov. Sursa citată a precizat că un echipaj SMURD împreună cu un echipaj de jandarmi se află la faţa locului. Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile în care copilul a fost rănit.

Ulterior, ISU Braşov a precizat că şi un bărbat de 65 de ani a fost rănit, având escoriaţii la nivelul antebraţului. ”Fetiţa în vârstă de 4 ani prezintă escoriaţii la nivelul feţei, iar bărbatul în vârstă de 65 de ani prezintă escoriaţii la nivelul antebratului”, a mai transmis ISU Braşov. Sursa

citată a precizat că ambele persoane sunt conştiente. 

Citeste si: ACCIDENT GRAV! Un mort şi doi răniţi, după ce un microbuz a lovit în plin un copac!

Citeste si: Atenţionare de călătorie transmisă de MAE- Stare de urgență în Chile!

Citeste si: Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un apartament din județul Vâlcea! Ce a făcut proaspăta mămică întrege orice închipuire!

Ulterior, reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că mai este un băieţel în vârstă de 3 ani cu zgârieturi, în urma atacului ursului. Cei doi copii au fost duşi la Centrul medical de permanenţă din Victoria, urmând să fie transportaţi la Spitalul din Făgăraş. Bărbatul de 65 de ani a refuzat transportul la spital. Atacul ursului a avut loc pe o stradă din oraşul Victoria, aproape de pădure.

Ursul care a rănit un bărbat şi doi copii, la Victoria, nu a fost găsit deocamdată

Ursul care a rănit un bărbat şi doi copii, în oraşul Victoria, judeţul Braşov, nu a fost găsit până în prezent, spun reprezentanţii Jandarmeriei Braşov. Potrivit Jandarmeriei Braşov, bărbatul a fost atacat când ieşea din curtea locuinţei, fiind zgâriat de urs. Cei doi copii răniţi se aflau împreună cu mama lor, iar ursul a sărit peste ei, moment în care i-a zgâriat. Acolo s-a deplasat iniţial cel mai apropiat echipaj de Jandarmerie, de la Sâmbăta, iar ulterior a intervenit şi un echipaj de la Făgăraş. "Până în momentul de faţă ursul nu a fost localizat", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cei doi copii vor fi transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Anterior ISU Braşov anunţa că, duminică, a fost semnalată prezenţa unui urs în localitatea Victoria, fiind transmis mesaj de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-Alert. De asemenea, ISU Braşov a transmis că o fetiţă de patru ani a fost zgâriată de urs. Ulterior, ISU Braşov a precizat că şi un bărbat de 65 de ani a fost rănit, având escoriaţii la nivelul antebraţului. ”Fetiţa în vârstă de 4 ani prezintă escoriaţii la nivelul feţei, iar bărbatul în vârstă de 65 de ani prezintă escoriaţii la nivelul antebratului”, a mai transmis ISU Braşov, precizând că ambele persoane sunt conştiente. Ulterior, reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că mai este un băieţel în vârstă de 3 ani cu zgârieturi, în urma atacului ursului. Cei doi copii au fost duşi iniţial la Centrul medical de permanenţă din Victoria. Bărbatul de 65 de ani a refuzat transportul la spital. Atacul ursului a avut loc pe o stradă din oraşul Victoria, aproape de pădure.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si