VIDEO | O persoană din Otopeni, transportată cu izoleta la spital

În Capitală sunt 8 persoane infectate cu virusul mortal din China.

K.B., marți 10 martie 2020 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu o săptămână, cadrele medicale au fost solicitate pentru transportarea unei victime, după ce aceasta a stat iniţial izolată la domiciliu.

Citeste si: Aeroportul Timişoara a pierdut 40 la sută din pasageri şi anunţă că va reduce personalul, pe fondul crizei coronavirusului

În imaginile surprinse se vede cum medicii, echipaţi corespunzător pentru a nu contacta coronavirusul, transporta una dintre victimele virusului cu izoleta la spital. Trei cadrel medicale au intervenit în otopeni pentru a transporta persoana infectată la spital.

Citeste si: Coronavirus București. Cine sunt cele opt persoane diagnosticate cu coronavirus

Victima locuiește în zona de nord a Bucureștiului, în Otopeni.

"La Primăria Capitalei avem o colegă care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment, este internată împreună cu soţul şi fiul său la Spitalul 'Victor Babeş'. S-au realizat toate analizele, toate testele şi aşteptăm în acest moment rezultatele. Am luat toate măsurile care se impun. Toţi colegii săi au intrat de astăzi în izolare la domiciliu, practic nu au mai venit la serviciu, fac parte, de asemenea, din această anchetă epidemiologică şi vor răspunde tuturor întrebărilor adresate de către reprezentanţii DSP. În ceea ce priveşte zona unde se află respectiva direcţie, unde lucrează doamna în cauză, (...) s-a realizat dezinfecţie cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectant de nivel foarte înalt. În funcţie de rezultatul testelor, vom lua măsuri şi mai serioase", a explicat GabrielaFirea, într-o postare video pe Facebook.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si