VIDEO -O studentă la medicină a fost găsită moartă la intrarea în parc

O tânără de 22 de ani din Iași, studentă în anul cinci la medicină, a fost găsită moartă la marginea orașului. Totul duce cu gândul la o crimă cu sânge rece

Author: Iulian Ciurea vineri 08 ianuarie 2021 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Trupul neînsuflețit al tinerei studente la medicină a fost descoperit astăzi, în jurul orei 15:30, de un apropiat.

Zăcea la intrare pe pârtia de schi Copou, nefuncțională în această perioadă.

Mai multe echipaje ale poliției, criminaliști și anchetatori, dar și un câine de urmă au împânzit zona.

Dacă la început, părea mai degrabă o sinucidere inexplicabilă, criminaliștii au descoperit în jurul gâtului fetei șase coliere de plastic, care i-ar fi provocat asfixierea.

Studenta la medicină găsită fără suflare, avea șase coliere în jurul gâtului

Se conturează astfel, tot mai adânc, posibilitatea unei crime.

„Studenta gasita fara suflare locuia cu parintii in Iasi. Insa surse neoficiale sustin ca urmele obtinute de cainele politiei ar fi dus, in mod bizar, la Caminul Universitatii de Medicina si Farmacie”, relatează corespondentul Kanal D la Iași.

Ultima dată studenta la medicina a fost văzută aseară, când a plecat de-acasă la un centru de copiere din zonă, unde urma să-și copieze niște cursuri. De atunci, părinții n-au mai reusit sa dea de ea.

Astăzi, cu jumătate de oră înainte să fie descoperită fără viață, tatăl fetei a sunat la poliție și a anunțat că fiica lui este dispărută.

Modul macabru în care a fost găsit trupul fetei se aseamănă cu crima din Copou, din anul 2015. Pe atunci, Eduard Perju, supranumit asasinul cu lănțișor, și-a chemat iubita în parc, aparent să discute despre despărțire, dar a ucis-o ucis tot cu ajutorul unui colier din plastic.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si