VIDEO| Oficial din Sănătate, bolnav de COVID-19

Șeful corpului de control din Ministerul Sănătății a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! Constantin Dina a intrat în contact cu ministrul Nelu Tătaru, dar și cu mai multe persoane aflate la conducerea Direcției de Sănătate Publică din Constanța. El a fost chiar și într-o inspecție la spitalul județean din localitate.  

R.B., sâmbătă 04 aprilie 2020 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Constantin Dina, fostul director al DSP Constanța s-a întors în urmă cu doar câteva zile la malul mării. A mers într-o vizită de lucru la Spitalul Județean Constanța, unde s-a întâlnit cu mai mulți medici dar și cu şefii Direcției de Sănătate Publică.
 
După inspecție, Constantin Dina a cerut să fie testat pentru a se asigura că nu a contractat virusul. Aşa a aflat că s-a infectat.

Citeste si: VIDEO| Țăndărei a intrat în carantină. Judeţul Ialomiţa este al doilea focar de coronavirus din România, după Suceava

Constatin Dina, care se află acum internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a intrat în contact și cu ministrul Nelu Tătaru, însă acesta a fost testat negativ.

Vin însă și vești bune în plină criză. Mai mulţi români repatriați cu zboruri umanitare din Italia au fost vindecați de Coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. 

Citeste si: Vicepreşedintele FC Barcelona, Jordi Cardoner, testat pozitiv cu coronavirus

Alţi peste 200 de români proveniți din zonele roșii ale Italiei, care au stat în carantină la un hotel din Stațiunea Mamaia au plecata astăzi la casele lor. Toţi au fost testați negativ pentru noul coronavirus.

Timp de două săptămâni, acest hotel a fost ca o a doua casă pentru Alexandru. Tânărul fost angajat în domeniul petro-chimic în Italia spune că a fost tratat bine însă nu toți compatrioții săi au arătat respect față de cei care au vrut să-i ajute. 

Citeste si: Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

Pe litoral au intrat în carantină peste 700 de români repatriați cu zboruri umanitare din Italia. Aceștia au fost împărțiți în două centre, unul în Mamaia și celălalt în Techirghiol.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si