VIDEO - Oraș după oraș, România intră în carantină.E rândul Constanței

România se închide bucată cu bucată, după ce peste 9000 de oameni sunt zilnic depistați pozitiv pentru coronavirus. Pe harta carantinei intră și Constanța.

Author: Iulian Ciurea vineri 20 noiembrie 2020 , 19:12

constanta carantina
Constanța se pregătește de carantină[Sursa foto: Europa FM]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rafturi golite de făină, mălai și paste, și cozi interminabile la vitrinele cu carne. Așa arăta astăzi un hypermarket din Constanța, după ce s-a decis închiderea orașului de la malul mării.

S ute de oameni au mers la piață ca să își facă provizii, după ce autoritățile au anunțat- în urma numărului mare de infectări, că se va ieși din case doar pe declarație pe proprie răspundere.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Primele care s-au golit au fost rafturile de conserve și cele cu hârtie igienică, iar aglomerație mare a fost și în zona de fructe și legume.

Marile orașe din România intră în carantină. Constanța, începând din această seară

Constanța este al optulea oraș- reședință de județ care intră în carantină, după ce în ultimele 24 de ore au fost depistate alte 9272 de persoane, infectate cu coronavirus. În toate municipiile închise de autorități a revenit declarația pe proprie răspundere. Așadar, locuitorii din cele 8 mari orase nu pot staționa în spații publice fără motive bine întemeiate sau fară adeverință de la locul de muncă.

Și comunele de lângă București au început să intre în carantină. Între acestea, Clinceni și Berceni, unde rata de infectare a depășit rata de 10 la mia de locuitori. Mii de oameni care locuiesc în localitățile lipite de Capitală au voie să intre în București doar cu un motiv bine întemeiat sau cu adeverință de la angajator, iar la întoarcerea acasă, vor mai fi verificați o dată.

La filtrele de astăzi, mai mulți șoferi au fost întorși din drum.
Alte două localități importante din Ilfov, unde locuiesc mii de oameni care lucrează în Capitală, se vor închide în această seară, la ora 22:00. Este vorba despre Bragadiru și Chiajna.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si