Situație fără precedent în municipiul Pașcani. După o ceartă cu soția, un bărbat a ales să își descarce furia pe propriul autoturism. Bărbatul a lovit mașina cu pumnii și picioarele, chiar în parcarea din fața blocului.

Se pare că cearta cu soția ar fi degenerat, iar bărbatul a lovit-o.

Mai multe informații sunt oferite de Delia Săndulachi, jurnalist Știrile Kanal D.

Suprins de poliție când distruge mașina

Suprins de poliție când distruge mașina

[Sursa foto: Capturi Tik Tok]

După ce și-a lovit soția, și-a lovit mașina

În urmă cu câteva zile, un bărbat din municipiul Pașcani a ales să își descarce furia pe soție, după care, a mers în parcare și a început să își distrugă mașina.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, bărbatul se află în proces de divorț cu soția. Din motive necunoscute încă, bărbatul ar fi lovit-o pe aceasta. Scandalul dintre cei doi soți s-ar fi petrecut în jurul orei 22:00, pe data de 26 octombrie. 

Poliția din Municipiul Pașcani a emis pe numele bărbatului un ordin de restricție provizoriu, ca urmare a agresiunii exercitate asupra femeii cu care se află în proces de divorț.

Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost surprins în timp ce lovea un autoturism într-o parcare din fața blocului, făcând scandal.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, s-a descoperit că acesta se afla sub influența alcoolului. Polițiștii din cadrul Poliței Municipale Pașcani au acționat conform legii. Bărbatul a primit o amendă contravențională, iar pe numele lui a fost emis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Întreg incidentul, în care bărbatul lovește mașina și este surprins de un echipaj de poliție, a fost filmat și postat pe rețelele sociale.

Citește și: Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea fiului său, după ce acesta a fost prins drogat la volan: ”Dorian nu se va băga într-o gaură de șarpe”

"După emiterea ordinului de protecție provizoriu, în jurul orei 00.00, bărbatul în cauză a fost depistat de o patrulă de poliție, pe o stradă din municipiul Pașcani, în timp ce provoca scandal și lovea cu piciorul un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. Polițiștii au stabilit că acesta este utilizatorul mașinii, iar autoturismul este înmatriculat pe numele mamei sale. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”. De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 61/1991, cu amendă în cuantum de 1.500 de lei", a transmis IPJ Iași, într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si