Unul dintre cei mai prolifici și periculoși traficanți de droguri din București a murit de COVID-19. Își căpătase renumele de Pablo Escobar al României sau "El magico Raj" pentru că reușea mereu să scape că prin magie de brațul legii. Era dealerul preferat al celor potenți financiar și al vedetelor. Fusese arestat de mai multe ori în ultimii ani.

Citeste si: VIDEO- Acuzații grave pentru Alex Bodi- legături cu gruparea Hells Angels

Vasile Ciobanu, un adevărat magician al traficului de droguri

Se știe că România a devenit o țară de trafic și consum de droguri periculoase. Tot mai mulți oameni cad în capcană stupefiantelor și de acolo puțini sunt cei care scăpa. Marii dealeri de droguri din țara noastră au rețele puternice prin care distribuie iar câștigurile sunt uriașe.

Vasile Ciobanu supranumit El Magico era un adevărat magician al traficului de droguri și de multe ori a reușit să scape de oamenii legii. Va prezentăm acum imagini de la ultima să arestare ce-a avut chiar în locuința lui, unde s-au găsit cantități mari de cocaină, arme și sume de bani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

"Am pornit ancheta în urmă cu aproximativ 6 luni plecând de la premisa că în mediile high-life se comercializează cantități importante de cocaina. Și am ajuns la un important dealer care distribuia către persoanele interesate, către consumatorii dependenți, cocaina cu 100 de euro gramul:, spune un ofițer de la Crima Organizată București. 

Citeste si: "Nu mă atrage nicio femeie din casă. Decât pentru o noapte-două". Cristi Marinescu, relații sexuale cu o concurentă de la Puterea Dragostei

Ridicat de mascați, eliberat apoi din penitenciar

Suspectul a strans sume mari de bani din vânzarea drogurilor și își construise o adevărată fortăreață. Atunci când a fost ridicat de către mascați și ofițerii antidrog nu a opus rezistență știind că nici măcar câinii de luptă care îi păzesc domeniul nu îl mai pot salva.

Nu a fost prins o singură dată. Acesta a mai fost arestat și condamnat de două ori. În 2006 in operatiunea HALLOWEEN și în 2009 în urma operatiunii V.I.P. Dar a reușit să scape într un mod ciudat din închisoare după doar cativa ani de detenție, desi asupra lui au fost găsite cantități mari de droguri și un adevarat arsenal de arme de foc.

Citeste si: VIDEO| Un politician și-a pus capăt zilelelor din cauza depresiei

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

El Magico a fost capturat după ce în rețeaua lui o polițistă a fost infiltrata sub acoperire, asa cum spun surse judiciare. Dar se pare că au fost și colaboratori apropiați transformați în informatori.

După ce traficantul a fost arestat, foarte mulți consumatori care se aprovizionau de la el au intrat în panică.

Printre acesti clienti ai narco-traficantului român se aflau oameni de afaceri, vedete și oameni cu un mare potențial financiar.

Escobar de România, un sfârșit lipsit de glorie

Unul dintre cei mai importanți traficanti de droguri din Capitală a avut un sfârșit lipsit de glorie. Pablo Escobar de Romania a murit răpus de COVID și a lăsat în urma lui o rețea care cu siguranță își va găsi un nou lider. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si