„Părinții singuri nu vor mai lucra noaptea. Este noua lege adoptată de președintele Klaus Iohannis. Cu mai multe detalii despre subiect vine colega mea, Ellvira Costache”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO „Start” la coadă! Părinții au venit de la primele ore în încercarea de a depunde actele necesare ca să-și înscrie copiii la grădiniță

Părinții singuri vor lucra noaptea doar dacă ei își doresc acest lucru

Ellvira Costache, reporter: Părinții singuri care își cresc copilul acasă și nu au cu cine să îl lase nu vor mai fi obligați să lucreze în turele de noapte. Dacă până acum femeile gravide sau cele care alăptează erau exceptate de la turele de noapte, acum, o mamă singură sau un tată singur va putea beneficia de acest drept. Noua modificare vine în sprijinul părinților pentru a-i ajuta pe aceștia să fie alături de copil.

Citește și: VIDEO Ioana Florențiu: „Exemplul personal este cel mai bun lucru pe care îl poate oferi părintele”. Ce le recomandă diabetologul adulților care au copii ce se confruntă cu problema kilogramelor în plus?

Ellvira Costache, reporter: Spre exemplu, un părinte care are un loc de muncă unde lucrează noaptea, nu va mai fi afectat de programul obositor, astfel va reuși să se ocupe cum trebuie de copil și să fie alături de acesta. Sunt, însă, și părinți care aleg să lucreze noaptea ca să poată să fie ziua acasă, alături de copil. În continuare pot face acest lucru, doar că nu vor mai fi obligați de angajator, ci doar dacă își doresc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si