VIDEO | Patru persoane rănite, după ce un autobuz a STB a lovit mai multe maşini şi s-a oprit într-un bloc de pe Şoseaua Orhideelor din Capitală - FOTO

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), în care nu se aflau pasageri, a lovit mai multe autoturisme şi s-a oprit apoi într-un boc de pe Şoseaua Orhideelor din Capitală.

A.N.C, luni 29 aprilie 2019 , 16:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare, arată primele informaţii.

Şoferul autobuzului STB, care circula pe linia 163 şi în care nu se aflau călători, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit două autoturisme parcate, după care autobuzul s-a oprit într-un bloc de pe Şoseaua Orhideelor din Sectorul 6. În accident au fost implicate şi două autoturisme aflate în mişcare.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

În urma accidentului au fost rănite patru persoane, fiind vorba despre şoferii autovehiculelor aflate în mişcare şi de un pasager al unuia dintre autoturisme. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Universitar.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Şoferii au fost testaţi în ce priveşte consumul de alcool, rezultatele fiind negative.

Primele informaţii indică faptul că sistemul de frânare al autobuzului a avut o defecţiune, dar se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si