VIDEO | Pe litoralul românesc, turiştii se apără de molimă cu usturoi

Molima care a închis la un moment dat toată planeta nu mai sperie pe nimeni. La mare, unii turişti se apără cu usturoi, iar de soare, cu bere, după cum spun chiar ei. Puţini sunt cei care ştiu cum să se protejeze de virus, iar de caniculă, nici atât.

Andreea Stoica, sâmbătă 01 august 2020 , 18:41

VIDEO | Pe litoralul românesc, turiştii se apără de molină cu usturoi
VIDEO | Pe litoralul românesc, turiştii se apără de molină cu usturoi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Noul Costinești este zona de sud a Stațiunii Mamaia. Plaja este extrem de aglomerată, mai ales în jurul prânzului. Turiștii se expun cu bună ştiinţă soarelui puternic, iar de distanţare fizică nici nu ce mai pune problema.
 
28 de grade celsius erau înregistrate în atmosferă la orele prânzului, însă temperatura resimțită trecea de 30. În astfel de condiții, crema de protecţie nu trebuie să lipsească.
  
Iar doamenle cu soți grijulii sunt cele mai răsfățate.
 
Din păcate însă, în Mamaia am găsit și mulți copii lăsați în soare de părinți, dar și micuți apărați  de caniculă în acest mod inedit.

Citeste si: Doi turişti români au fost confirmaţi cu COVID-19 în Grecia

Însă, cu Sorele nu este de glumit. O spun specialiștii, care ne explică și cum să facem plajă, fără să avem de suferit.
 
"Trebuie să ne expunem dimineață devreme, până în ora 10.00 și după amiaza după 17.00, trebuie să utilizăm factor de protecție maximal, reaplicare la două-trei ore", a afirmat Dr. Amalia Anghel, medic dermatolog.
 
Și Alex Stoica, fost concuret Exatlon aflat în vacanță în Mamaia Nord urmează sfaturile medicilor pentru a evita problemele de sănătate. Mai ales că expunerea continuă la soare poate declanșa cancerul de piele.    

Citeste si: Secretul artistei Andreea Antonescu a fost aflat! Ce s-a întâmplat între ea și bărbatul cu care a fost prinsă la mare

 
În jur 200.000 de turiști se află pe litoral în acest weekend, iar forțele de ordine sunt și ele la datorie. Peste 250 de polițiști, jandarmi și pompieri veghează la respectarea măsurilor pentru prevenirea răsândirii noului coronavirus. Numai în cursul zilei și a serii de vineri, autoritățile au verificat mai multe societăți comeciale și au aplicat amenzi în valoare de peste 140 de mii de lei.  
 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si