VIDEO - Pepe și Raluca divorțează. Artistul a anunțat pe internet

Este divorțul anului! După opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca divortează la cererea soției artistului.

Author: Iulian Ciurea marți 03 noiembrie 2020 , 13:42

pepe si raluca
Pepe si Raluca[Sursa foto: Despre vedete]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând.”
Așa și-a anunțat Pepe fanii că divorţează de Raluca Pastramă. O decizie șoc pentru mulți deoarece ei au avut o relație frumoasă și discreta.

Se pare că la 8 ani de căsnicie, Raluca a hotărat să meargă pe alt drum uitând parcă lacrimile de fericire de la nunta lor de vis.
„Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni”, spune Pepe.

Pepe și Raluca divorțează. Artistul săpune că e la cererea soției

Artistul explica faptul ca nu a fost o decizie pripită ci au existat din partea lor multe încercări ca de a rămâne o familie unită.
„Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine.

Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii”, spune Pepe.
Chiar dacă le-a fost extrem de greu, cei doi nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni.
„Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, ce putem să facem!”, spune Pepe care a fost acuzat recent că ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si