Alexandru Olariu- juristul de la spitalul de psihiatrie care ar fi atacat, la cinema, doi tineri, ar putea scapa nevinovat. De doua zile, de cand e in arestul politiei, individul n-a vrut sa spuna nimic, decat ca este doar o victima. Comportamentul sau din spatele gratiilor e insa, unul bizar, spun surse din ancheta.

Presupusul atacator de la cinema nu si-a recunoscut inca fapta, asadar, in zilele ce urmeaza ar putea fi supus testelor psihiatrice.

Este foarte posibil sa le treaca, mai ales ca apropiatii il stiu pe barbat ca avand un grad inalt de pregatire profesionala.

Citeste si: VIDEO| Un actor, înjunghiat în timp ce pe ecran rula o scenă în care el ucidea o tânără. Ce se știe despre agresor

Suspectul atacului de la cinema era, se pare, un jurist de succes, care a castigat toate procesele in numele spitalului de psihiatrie din Jebel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alexandru Olariu are doua facultati absolvite cu note de peste 9, iar la locul sau de munca trecuse toate examenele psihiatrice.

Cunoaste legislatia ca-n palma si- cel mai probabil- s-a descotorosit de cutitul folosit in sala de cinema. Pana acum, oamenii legii nu au gasit arma cu care tinerii au fost atacati.

Pericolul din sălile de cinema. Se verifică doar biletele

Greu de crezut ca un astfel de atac violent ar fi putut fi prevenit. Echipa Kanal D a facut astazi un experiment, pentru a vedea cat de sigure sunt cinematografele din marile centre comerciale.

Reporterul si-a pus in geanta obiecte ascutite si a mers sa-si cumpere bilete la film. In doua dintre locatii paznici nici macar nu erau.

Angajatii de la cinematografe verifica numai biletele. Nici n-ar avea dreptul sa faca mai mult. Asadar, orice individ cu ganduri bolnave poate sa atace oricand.

Loredana Salomia, reporter Stirile Kanal D: Am trecut de control, nimeni nu mi-a verificat geanta, așadar am intrat cu cele două obiecte ascuțite, ba mai mult, chiar acum suntem în fața sălii, doar le pun în geantă și intrăm fără niciun control.

Masuri suplimentare de siguranta ar putea fi luate, mai ales ca salile de cinema pot induce panica- atat din cauza intunericului, cat si din cauza unor scene dure din filme- avertizeaza psihologii.

Citeste si: Atac sângeros într-un cinematograf! Doi tineri au fost înjunghiați!

Keren Rosner, psiholog: O persoană vulnerabilă, cu probleme psihice, este foarte ușor să intre în rolul unui personaj, să fie revoltat împotriva unui personaj și să îl agite, să devină justițiarul care sa faca ceva.

Atacatorului de la cinema i-au fost prelevate probe, insa analizele vor fi gata abia peste cateva zile.

Rezultatele ar putea indica daca barbatul a fost sub influenta unor substante interzise atunci cand a vrut sa omoare doi tineri in sala de cinema.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si