O furtună de zăpadă a făcut prăpăd în traficul de pe o autostradă din Rusia. Mii de mașini au rămas înzăpezite formând o coadă de 60 de kilometri.

Traficul de pe o autostradă din Rusia, blocat din cauza unei furtuni de zăpadă

Inițial, blocajul a format o coadă de 60 de kilometri, însă, conform Kommersant, Direcția Principală a Ministerului Situațiilor de Urgență din regiunea Rostov a anunțat că, la o zi distanță, lungimea ambuteiajului a scăzut la 30 de kilometri.

Într-o postare scrisă de Life și preluată de pe Telegramul autorităților, s-a menționat că: „Blocajul de pe autostrada M-4 Don din regiunea Rostov, format din cauza ninsorilor anormale, a scăzut de la 60 la 30 km. Acest lucru este raportat de Ministerul Situațiilor de Urgență al Federației Ruse. Potrivit agenției, 238 de persoane și 152 de mașini au fost salvate din zăpadă”.

Citește și: Volodimir Zelenski- prezent în prima linie pe front, pentru a-i sprijini pe ucraineni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, ministerul Situațiilor de Urgență a anunțat că, la momentul actual, pe autostradă se lucrează pentru deszăpezire cu pluguri pentru evacuarea mașinilor blocate. 

Citește și: Vladimir Putin, anunț despre "alianța militară" cu China

Ministerul a transmis că: „Există șapte puncte mobile și opt staționare de încălzire și alimentație. Acționează 238 de persoane și 152 de echipamente mobile”.

Autoritățile ruse lucrează la reglementarea situației de pe autostradă

Oamenii legii din Rusia au menționat că s-au pregătit șapte centre de cazare temporară pentru a facilita situația persoanelor aflate încă în ambuteiaj, în care se află și cel puțin 34 de copii. 

Citește și: Ce a pățit miliardarul rus care l-a făcut "Satan" pe Vladimir Putin

Guvernatorul Golubev a anunțat că s-au distribuit șoferilor 1.300 de litri de benzină și 1.700 de litri de motorină.

Citește și: Vladimir Putin nu va fi arestat de Ungaria în cazul intrării în țară

Acesta a mai declarat stare de urgență în orașul Șahti și în alte patru sectoare ale regiunii, învecinate cu granița cu Ucraina.

Citește și: VIDEO- Rusia a lansat noi atacuri asupra Kievului, imediat după plecarea liderului chinez. Un copil de 11 ani, mort în bombardamente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si