VIDEO - Petrecere cu maneliști de ziua lui Selly. Poliția a dat amenzi

Selly a petrecut ca la 20 de ani, fără griji, dar cu mulți bani. O parte bună parte din ei a mers pe șampaniile scumpe și în buzunarele unor vestiți maneliști.

Author: Iulian Ciurea luni 01 martie 2021 , 20:03

Petrecere în ciuda pandemiei, cu maneliști, de ziua lui Selly
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În duet şi înconjuraţi de aproape 20 de invitaţi, Tzancă Uraganul și Costel Biju i-au cântat la mulți ani lui Andrei Șelaru- vloggerul cunoscut de milioane

de fani drept Selly.

S-a întâmplat la o petrecere organizată ilegal într-un local din Ilfov, la care tânărul parcă a uitat de legi şi de situația cu care se confruntă toată lumea din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe imaginile postate pe paginile de socializare se observă cum la petrecere sunt prezenți mai mulți tineri care nu respectă măsurile de protecție impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Nimeni nu poartă mască de protecție iar despre distanțare nici nu poate fi vorba. Toată lumea dansează în timp ce cunoscutul vlogger cântă umăr la umăr cu maneliștii, ca la 20 de ani.

Petrecere în ciuda pandemiei, cu maneliști, de ziua lui Selly

Petrecerea lui Selly alături de manelişti celebri este, în opinia sociologilor, un cutit cu două tăişuri.

„Factorul exotic care a amplificat această problemă este maneaua introdusă în ecuație. Indiganții nu vorbesc despre simpla problemă că s-a organizat o petrecere ci că muzica de acolo era manea. E, mă scuzați...dacă era Bethoven stăteau lucrurile altfel? Tot ilegal era, imoral, și rolul de influencer era folosit abuziv”, spun sociologii.

Sociologii atrag atentia şi asupra riscului mai mare pe care îl o are o astfel de incălcare a legii atunci cand este făcută de o persoană cu influenţă.

„A încălcat legea? A încălcat-o. Deci insitgă? Nu știm, dar dacă a fost totul public,  e și  o parte nu de a instiga, ci de a arăta că se poate și altfel, dar e ilegal. Atunci când ești influencer, formator de opinie nu te mai poți raporta la viață așa cum o făeai, pentru că ai o responsabilitate față de cei care te urmăresc”, spun experții.

Selly nu a dat nicio reacție la scandalul legat de petrecere

Imaginile- postate pe internet, au ajuns rapid în atenția polițiștilor Ilfoveni, care au devenit invitaţi nepoftiti la petrecerea lui Selly. Până acum, au fost date amenzi în valoare totală de 15.000 lei pentru pentru nerespectarea masurilor de protecție sanitară.

Selly nu a dat vreo reacție până acum.

Nu doar pe Selly l-au vizitat polițiștii ilfoveni. Oamenii legii au depistat la un alt local o petrecere de 200 de persoane, printre care Florin Salam, Brigite Sfăt și Adrian Minune. Cu toții s-au ales cu sancțiuni.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si