„Plantele purifică aerul, reduc praful și substanțele toxice dintr-o încăpere și oferă o stare generală mai bună. Acest lucur l-au înțeles tot mai mulți proprietari de companii care aleg să își amenajeze birourile cu multe plante. Pentru a le veni în sprijin, o familie de horticultori  din Cluj propun chiar un sistem de perete verde, care are multiple beneficii”, a  spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citește și: Legumele care fac minuni pentru vegetarieni! Nutriționiștii spun că sunt pline de proteine: „Sunt la mare căutare”

Peretele de plante, o idee pentru companii

Plantele au mai multe beneficii, printre care: ajută la creativitate, contribuie la relaxare și purifică aerul din jurul nostru.

Citește și: VIDEO Birou cu piscină pentru angajați

Familia de horticultori a creat un perete de plante pentru biru. Florile sunt rezistente și se îngrijesc ușor, trebuind să fie udate o singură dată pe săptămână.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si