„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO Rubrica „Să crești mare”, cu Alina Laufer. Cum să facem o pizza cu ce avem la dispoziție prin frigider?

Ce ingrediente sunt necesare și cum se prepară

Alina Laufer ne învață cum să facem un hotdog reinterpretat. Ingredientele sunt următoarele: chifla pentru hotdog, crenvurști, un topit și amestecat cu usturoi, sos bolognez, pătrunjel și mozzarella.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Rubrica ,,Să crești mare'', cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de merdenele

Chiflele sunt unse cu untul cu untul cu usturoi, amestecat cu pătrunjel, apoi se pun chiflele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 5 minute.

Se scot din cuptor, se pun: mozzarella rasă, crenvurștii, sosul și încă un rând de mozzarella peste. Se mai bagă la cuptor pentru încă 10 minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si