Iulian avea 46 de ani şi ar fi cunoscut-o pe adolescenta de 17 ani în urmă cu două luni. Tanara ar fi postat pe internet un anunț pentru servicii de masaj erotic la domiciliul clienților. După ce s-au cunoscut mai bine, cei doi și-au dat întâlnire chiar în apartamentul bărbatului de 46 de ani. Numai că fata s-a dus însoţită de iubitul său, cu care pusese la cale un plan diabolic.

Nicio clipă Iulian nu a bănuit ce avea să urmeze.

„În timp ce fata de 17 ani se afla înăuntru cu victima, un bărbat de 23 de ani aștepta aici pe casa scării momentul oportun ca să intre în apartament. La un moment dat a intrat pe ușă și a dat de cei doi, iar în acel moment suspecții au încercat să fure câteva lucruri”, relatează corespondentul Kanal D la Brașov.

Suspecți în cazul crimei misterioase de la Brașov. O adolescentă și iubitul ei

Disperat, proprietarul a încercat să îi oprească, însă ca sa să scape, tânărul de 23 de ani l-a înjunghiat de 3 ori. Cu ultimele puteri, Iulian i-a urmărit pe tâlhari de la etajul trei până la parterul blocului. Acolo, însă, s-a prăbuşit, din cauza rănilor grave, şi şi-a dat ultima suflare.

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge de o chiriașă care locuia într-un apartament al său. 

„Nu cred așa ceva, sincer. El era cu cineva, din ce știu de la vecini.
La noi în bloc niciodată nu a fost așa ceva, e prima dată când se întâmplă”, spun vecinii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Camerele de supraveghere din zonă i-ar fi surprins pe cei doi suspecți când plecau de la blocul unde locuia victima. Seara trecută criminalul și complicea lui au fost săltați de mascați în urma unor descinderi făcute la grasoniera unde stăteau cu chirie.

„Striga poliția să nu iasă lumea să nu cumva să sară pe geam, să fugă. Atunci toată lumea a înconjurat poliția blocul.
I-au prins pe la nouă fără ceva era. Au plecat de aici cu cătușele”, povestesc martorii.

Bărbatul ucis în scara blocului. Vecin: Nimeni nu știa ce se întâmplă în garsonieră

Vecinii spun că cei doi s-ar fi mutat în bloc în urmă cu două luni și erau foarte discreți. Numai după lăsarea întunericului ieșeau din garsonieră, iar nimeni nu știa ce se întâmpla în casa lor.

„Efectuăm cercetări pentru două infracțiuni de omor calificat și pentru două infracțiuni de tâlhărie, una dintre acestea sub forma complicității”, informează poliția.

Cei doi suspecți au ajuns astăzi în fața magistraților de la Tribunalul Brașov. Judecătorii au decis să îi trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si