Date recente din ancheta arata faptul ca fostul sef de post, despre care se credea ca bause doar un pahar cu vin, era de fapt in coma alcoolica, atunci cand a produs teribilul accident rutier.

Citeste si: Se dă startul petrecerilor pe litoral! Sunwaves sau Neversea aduc peste 200.000 de turiști la malul mării!

Unu virgula 35 de grame pe litru- atata alcool pur avea in sange politistul care a mutilat in accident o tanara de 27 de ani.

Jurase ca a consumat doar un pahar cu vin, insa analizele atasate la dosar au scos la iveala adevarul crunt. Cand a izbit masina familiei, viorel tudoran abia isi mai putea tine ochii deschisi, la volan.

"Diferenta dintre etilotest si proba biologica a fost una uriasa: 0.36 etilotest, 1,35 prima proba biologica. Recunoaste ca a coonsuamt 250 ml de vin in intervalul de la 14 dupa amiaza pana la ora 16.00" , a declarat Ana Maria Bivolaru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Patru luni au trecut de la teribilul accident, iar biata femeie cu chipul marcat e convinsa ca probele initiale ale etilotestului au fost masluite de colegii fostului sef de post.


Viorel Tudoran- care la momentul tragediei era imbracat in uniforma de politist, a fost de acord doar cu prima proba de sange... nu si cu a doua.

Citeste si: Un barbat din judetul Suceava si-a facut o ferma de cerbi si caprioare. Afla cat costa un astfel de exemplar vandut de el

In urma scandalului imens, fostul sef de post din Pestera s-a pensionat.

In momentul de fata lucreaza însa ca agent de paza. N-a luat niciodata legatura cu tanara pe care a mutilat-o si nici n-a contribuit cu vreun ban pentru recuperarea ei.

Astazi, Ana-Maria se pregatea pentru o noua operatie... dupa ce a cheltuit deja o avere.

"Echivalentul la 126 de milioane vechi. Fara interventia pe care o voi face astazi, care costa in jur de 7000 de lei. Bani pe care ii suport din buzunarul meu", spune femeia.

In urma interventiei, ochiul afectat al Anei-Maria ar putea fi salvat.

Citeste si: A murit Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care ajunsese în semifinalele unui concurs de talente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si