VIDEO - Preoții ne explică cum se măsoară credința în fapte și diferența dintre creștini

Credința nu se măsoară în vorbe, ci în fapte! Asta ne învață Biblia și educația religioasă. Insă există diferențe între creștini, pe care puțini dintre noi le cunoaștem.

Author: Iulian Ciurea joi 08 aprilie 2021 , 13:59

credinta
Preoții ne explică diferențele dintre creștini[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Crestinul nepracticant il saluta pe Dumnezeu, recunoaste creatia lui Dumnezeu dar nu vorbeste cu Dumnezeu, doar il saluta! Iar cel practicant, il si saluta, dar si vorbeste cu Dumnezeu.

Prin slujbe, prin liturgica, prin participarea noastra afectiva si active, in cadrul bisericii, suntem membrii bisericii”, consideră preotul Valentin Fotescu.

Preoții ne spun cum este credința pentru creștini

Religia crestin-ortodoxa ne invata ca diferenta dintre crestini este data de gradul de dedicare pe care fiecare dintre noi il manifesta, dupa cum ne explica parintele Valentin Fotescu.

„Dumnezeu nu face diferenta intre crestini, crestinii fac diferenta intre ei, deci suntem intr-un cantonament, suntem sportivi, ca sa dobandim medalia, avem sanse egale, muncim, trabnspiram, cati dobandim medalia? Cate medali sunt? 3: aur, argint si bronz! Asa si noi, suntem in competitive, dar nu impotriva unora, impotriva altora: noi suntem in cantonament sa castigam ce? Tinta pe care ne-a fixat-o Dumnezeu: intoarcerea in Rai, de unde a fost

izgonit adam, parintele nostru, prin nesupunere, prin greseala neascultarii”, spune preotul Fotescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si