VIDEO - Prietenii milionarului mort rup tăcerea. Declarații în exclusivitate

Moartea milionarului Costi Dinescu rămâne un mister greu de elucidat pentru anchetatori. Rezultatele parțiale ale necropsiei confirmă existența substanțelor opiacee în organismul omului de afaceri, dar apropiații lui Dinescu spun că milionarul nu consuma niciodată droguri.

Author: Mircea Pop marți 18 august 2020 , 19:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Există, așadar, doua ipoteze care rămân în picioare: fie milionarul lua medicamente pe bază de morfină, care i-au produs infarctul, fie a fost otrăvit de una dintre tinerele cu care

obișnuia să își petreacă nopțile.

Cu fiecare zi ce trece, se adâncește misterul morții lui Constantin Dinescu, milionar reputat în lumea bună a Bucurestiului. Prietenii săi din cercurile mondene își pun din ce în ce mai multe întrebări. Știau că baronul luxului, așa cum era supranumit, avea probleme cu inima, dar faptul că doua substanțe toxice, extrem de periculoase i-au fost depistate în sânge, îi duce cu gândul la ideea că ceva bizar s-a intamplat.

”Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva, niciodată, pentru că era foarte anti-orice fel de substanțe interzise”, spune Catinca Roman.

Substanțele i-au provocat infarctul

Varianta otrăvirii rămâne, așadar, o ipoteză viabilă, mai ales că milionarul obișnuia să-și petreacă serile cu diferite femei.

Ucraineanca cu care a fost văzut ultima oară, în Mamaia, ar fi putut să-i administreze, fără ca el să știe, opium și morfina, până când substanțele i-au provocat infarctul. Mai ales că aceste două chimicale fac parte din aceeasi categorie de droguri.

Citeste si: VIDEO| Milionar excentric, moarte enigmatică

Rezultatele parțiale ale necropsiei arată că inima lui Costi Dinescu s-a oprit în loc, după 6 zile în care a stat intubat, pe terapie intensivă. Legiștii bănuiesc că cele două droguri depistate în organismul său erau acolo de luni bune. Așadar, probele au fost trimise in București, pentru o analiză amanunțită.

Milionarul a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău pe Autostrada Soarelui

Milionarul Costi Dinescu a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rău pe Autostrada Soarelui. Petrecuse o noapte de pominî în prezența a două femei, cu care ar fi întreținut relații sexuale în vila sa din Năvodari. De altfel, apropiații îl știu ca pe un petrecăreț convins.

Citeste si: VIDEO- Milionarul acuzat că ar fi încercat să își ucidă soția a fost arestat. Declarațiile cutremurătoare ale martorilor

Despre Dinescu nu se știe cu exactitate ce avere avea, dar proprietarile sale vorbesc de la sine. Cea mai spectaculoasa este o vilă cu piscină din Snagov, dar și un vast domeniu cu ieșire la lac. Afacerile cu pietre prețioase, dar și operele de artă l-au transformat în unul dintre cei mai bogați oameni din București. Totodată, numele său a fost implicat în dosarul controversat al jafului de la muzeul din Rotterdam și a fost bănuit că a cumpărat o parte dintre tablourile furate, extrem de valoroase, semnate Monet și Pablo Picasso. Într-un final, însă, omul de afaceri a scăpat de acuzații.

Citeste si: VIDEO- Crimă înfiorătoare în gara din Timișoara. O cameră de supraveghere a surprins toată scena


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si