VIDEO| Primarul le-a dat de pomană spirt contrafăcut

Alte dezvăluiri halucinante șochează în dosarul spirtului contrafăcut care a ucis cel puțin 14 oameni la Iași.

R.B., miercuri 20 mai 2020 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În localitatea în care procurorii au ordonat să fie dezhumate cadavrele, se pare că însuși primarul le-a împărțit oamenilor otrava, crezând că le dă dezinfectant.

Sunt mulți cei care au băut din licoare, numai că unii au scăpat ca prin urechile acului de moarte. Mai grav e că sticlele încă stau în casele oamenilor, cu toate că s-a dovedit cât de periculos este lichidul din ele.

Citeste si: Alte 7 decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 936

În vreme ce alți consăteni au pierit de la spirtul contrafăcut, ieșeanul turmentat din Plugari se plânge în fața camerei că nici măcar nu s-a clătinat după ce a gustat din licoarea otrăvită. Are 60 de ani și se fac două decenii de când consumă spirt pentru că e mai ieftin.

De această dată, sponsor i-a fost primarul, care înainte de sărbătorile de paște și în plină epidemie de coronavirus a împărțit oamenilor sacoșe cu produse de igienă, printre care și câte o sticlă de jumătate de litru de spirt, iar unii săteni au observat rapid că ceva nu e în regulă.

Citeste si: VIDEO| De sărăcie, au băut ”spirtul-otravă”. Mărturii cutremurătoare: ”E băutura săracului”

Șocant e că la câteva zile, patru oameni au murit în condiții suspecte, iar ulterior, după ce au fost arestați traficanții de otravă, anchetatorii i-au deshumat și așa au aflat că și ei băuseră alcool metilic, de trei sute de ori mai toxic decât limitele normale.

Oamenii o contrazic, însă. Nimeni nu le-a bătut în poartă să le ceară spirtul înapoi, cu toate că s-a dovedit că e otravă curată.

Citeste si: Spirtul ucide din nou?! Bărbat găsit mort într-un cartier de lux din Botoșani

Au ajuns acolo 14 ieșeni care au băut din spirtul contrafăcut. Numărul deceselor ar putea fi, însă, mult mai mare, spun procurorii, iar medicii legiști au luat probe de la mai multe cadavre deshumate, pentru a stabili daca s-au intoxicat cu alcool metilic.

Alti 2 cetateni din Botosani au fost găsiți morți pe un câmp din Sibiu, acolo unde păzeau oile. Între timp, cei 3 indivizi care au pus băutura morții pe piață sunt în arest preventiv, acuzați de ucidere din culpă și înșelaciune.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si