În această seară, în cea mai mare parte a țării, vremea a fost caldă cu cer variabil, înnorări temporare accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după amiaza și spre seară, în special la munte, în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și Muntenia. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 25 și 33 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 grade în Orientali și 21 de grade pe litoral, cu ceață pe alocuri în sud-estul țării.

Cum se anunță vreme în fiecare regiune a țării

Mâine, vremea va fi călduroasă în toată țara, cu cer variabil și, după amiaza și seara, înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în zone montane, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, izolat și în alte zone. Cantitățile de apă pot depăși 25 de litri pe metru pătrat, și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi între 27 și 34 de grade.

În Muntenia, vremea va fi caldă și însorită, cu 33 de grade în Ploiești și Călărași. În Transilvania, cer variabil și până la 30 de grade în Sibiu și Târgu Mureș. În Moldova, vreme caldă, cer mai mult senin, dar izolat șanse de ploaie, și temperaturi până la 34 de grade în Focșani și 33 de grade în Galați.

În vestul țării, vreme plăcută, cer variabil și temperaturi de 32 de grade în Arad și 30 de grade în Reșița, cu precipitații în Maramureș. În Oltenia, vreme deosebit de caldă și însorită, cu temperaturi până la 32 de grade în Craiova și 34 de grade în Slatina. În Dobrogea, cer senin și valori termice de 26 de grade, în Mangalia și 32 de grade, în Medgidia, cu ploi în a doua parte a zilei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

În Capitală, cer variabil, vânt slab și o maximă de 33 de grade. La noapte, cer senin, vânt slab și temperatura minimă de 19 grade. Mâine, vreme extrem de caldă, cu o maximă de 35 de grade, cer variabil și mai mult senin în prima parte a zilei, și vânt slab până la moderat.

La munte, vreme caldă, cer variabil cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după amiaza și seara, cu cantități de apă ce pot depăși 25 de litri pe metru pătrat. Temperaturile vor fi de până la 24 de grade la Stâna de Vale și 23 de grade în Sinaia.

La mare, vreme frumoasă și caldă, cer variabil și vânt slab până la moderat, cu maxime de 29 de grade în Eforie Nord și Mamaia. 

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Electric Castle 2024! Experienţe memorabile şi un line-up impresionant în ultima zi a festivalului- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO Culturi distruse de grindină! Județul Timiș este asaltat de furtuni


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si