Stephanie Grisham s-a interpus duminică între agenţi de securitate nord-coreeni şi un grup de jurnalişti americani, pentru a le permite acestora din urmă accesul în Casa Libertăţii (Freedom House), unde cei doi lideri se pregăteau să discute,

În această scenă, surprinsă de o cameră ce de luat vederi, ea îi împinge pe agenţii de securitate care blocau trecerea, după care-i îndeamnă pe fotografi şi cameramani să treacă prin spatele său.

Potrivit lui Jim Accosta, un jurnalist de la CNN corespondent la Casa Albă, purtătoarea de cuvânt s-a ales cu mai multe vânătăi în urma acestei confruntări, care s-a încheiat odată cu sosirea Secret Service la faţa locului.

Această intervenţia i-a adus lui Grisham recunoştinţa mai multor jurnalişti americani.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

Citeste si: Șarpe de 2 metri, capturat în casa unei familii din Mehedinți

Citeste si: Andreea Marin, pictorial alături de fiica sa. Fetița este superbă

Citeste si: Viorica Dăncilă, umilită: "Trebuia s-o aleagă pe coafată, vopsită, parfumată, altfel tușea"

”Le-am văzut pe (fostele purtătoare de cuvânt ale lui Barack Obama şi Joe Biden) Kate Bedingfield, Meghan Goodman şi Liz Allen hărţuite în timp ce aproape se băreau cu brute care încercau să blocheze presa americană în Turcia, în Japonia, în China şi

în Coreea. Bravo Stephanie Grisham”, a scris pe Twitter Steve Clemons, redactorul-şef al site-ului The Hill.

Stephanie Grisham, în vârstă de 42 de ani, a fost numită săptămâna trecută la Casa Albă în locul lui Sarah Sanders, cunoscută prin relaţii conflictuale cu presa.

Grisham este a treia persoană care obţine acest post prestigios, dar foarte expus, de ”press secretary” în administraţia Trump.

Ea a fost aneterior directoare de comunicare a Primei Doamne Melania Trump.

O membră a Partidului Republican din Arizona, Stephanie Grisham a fost una dintre primele recrute ale lui Donald Trump în campania sa prezidenţială, ca ataşată de presă, în 2015.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si