VIDEO | Radio Impuls s-a mutat pe plajă

Radio Impuls s-a mutat pe plaja Reyna din Constanța. Ascultătorii îi pot întâlni acum pe cei care le înseninează diminețile și le animă întreaga zi... De asemenea - pot participa la concursuri inedite și îi pot vedea pe concurenții de la Survivor!

Webeditor: Mircea Pop luni 26 iulie 2021 , 18:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Până pe 31 iulie, adică timp de o săptămână- Radio Impuls emite de pe plaja Reyna din Constanța. În fiecare zi, ascultătorii se vor putea bucura de ediții speciale de la mare, iar cei ce sunt acolo vor putea să se întâlnească cu DJ-ii lor preferați și să participe la concursuri pe plajă unde pot câștiga premii extraordinare.

"Suntem pe plaja Reyna din Constanța, bineînțeles că ne distrăm, Radio Impuls este aici, avem premii, avem bună dispoziție, avem și multe surprize pentru toți turiștii de aici! Românul dacă nu se distează, nu mai face nimic!", afirmă Orlando Ivan.

Marea surpriză- marți 27 iulie se vor putea întâlni cu foștii concurenți Survivor. Alături de ei vor participa la probe de supraviețuire pe plajă. Cei pe care îi puteți întâlni sunt Războinicii Andrei, Marius, Musty, Maria Chițu, Urucu și Roxana Ghiță, iar din partea echipei Faimoșilor va fi cântăreața Amna.

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon- Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

"Am scos radioul din studio și l-am adus aici pe plaja Reyna, noi am condus toată noaptea de la Cluj până la Constanța și azi e prima noastră zi, ne-am auzit 3 ore pe radio!", afirmă Mihai Hînda.

Iar turiștii sunt cei mai încântați de prezența găștii vesele de la Radio Impuls.

Citeste si: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Până weekendul viitor, turiștii curioși se pot distra alături de cei de la Radio Impuls de dimineața până seara, se pot fotografia cu prezentatorii lor preferați și nu în ultimul rând îi pot cunoaște fizic pe participanții Survivor România 2021.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si