„Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon - Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil

Author: Andreea Stoica vineri 23 iulie 2021 , 14:50

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”:
Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”:
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a inspirat o țară întreagă și a definit stilul prin atitudine, autenticitate, dar și prin asumare și creativitate, se pregătește să aducă în fața telespectatorilor un nou sezon memorabil.

Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil. Călătoria se numește “Bravo, ai stil” și a ajuns la sezonul 7 – Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Admirate de fani, apreciate deja pentru performanțele notabile în domeniul de activitate a fiecăreia dintre ele, cele nouă concurente se pregătesc pentru o bătălie acerbă a stilului, dar și pentru o călătorie transformațională, o experiență în care se vor redescoperi și vor evolua stilistic sub îndrumările atente și provocările lansate de jurați.

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii"

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities” este gata să le poarte pe concurente în cea mai importantă călătorie stilistică a lor, în cel de-al șaptelea sezon în care le veți descoperi în ipostaze inedite, cu emoții și trăiri la intensitate maximă.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, Litoralul românesc, un imens furnicar

“Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din <Bravo, ai stil! Celebrities>”, spune Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a impactat pozitiv stilul de a se îmbraca al româncelor, a devenit o sursă de inspirație pentru telespectatori și un trendsetter pe piața media încă de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii, a dezvoltat adevărate comunități de fani atât în fața micului ecran, cât și în mediul online, neîncetând să surprindă şi să uimească de la un sezon la celălalt.

Citeste si: Hercai, ultimul episod, diseara, de la ora 20

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” reality show-ul fenomen ce va fi difuzat în toamnă, de Kanal D, vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe toate proprietățile Dogan Media Internațional: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si