VIDEO | Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce a declarat soția lui după ceremonia de la Rahova

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Proaspăta doamnă Mazăre a părăsit penitenciarul Rahova supărată pe jurnaliști, cărora le-a spus că întrega ceremonie a fost „un moment de suflet, nu de cancan”.

D.S., miercuri 10 iulie 2019 , 17:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. „Un moment de suflet, atâta tot. Nu este un moment de cancan. Eu nu sunt o persoană publică. Sunt soția lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta, iar situația prin care se trece, cu nedereptatea în care el se află, nu este plăcută”, a spus tânăra.

E a adăugat că Radu Mazăre este supărat. Întrebată despre cele 48 de ore la care au dreptul mirii, ea a declarat că rămâne de văzut când conducerea penitenciarului va stabili acea perioadă pentru ea și Radu Mazăre.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Fără rochie nouă la cununia civilă

Întrebată, la intrarea în penitenciar de ce nu și-a cumpărat o rochie noua, Roxana a răspuns, cu o ușoară tristețe în gras: "Pentru că nu are sens".

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. "Da, pregatită. O aveam. Nu mi-am luat altă rochie pentru că nu avea sens. Eu m-am făcut singură la păr", a declarat Roxana înaintea cununiei cu Radu Mazăre.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si