VIDEO | Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

„Luiza nu e moartă”, strigă rudele copilei pe care Gheorghe Dincă susține că ar fi sechestrat-o, violat-o și ucis-o. Asta după ce rezultatele expertizei făcute de FBI arată că e imposibil de dovedit că oasele găsite în liziera din Caracal aparțin fetei. Erau prea deteriorate ca să mai poată fi extras ADN din ele. Pe de altă parte, complicele lui Dincă a recunoscut astăzi că și el a abuzat-o pe adolescentă. Dar era prea beat ca să-și amintească detalii.

Author: D.S. miercuri 11 decembrie 2019 , 20:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ștefan Risipițeanu: Eram mort de beat, am violat-o.

Anchetator: Pe cine ai violat?

Ștefan Risipițeanu: Pe fata de la Dincă de acasă.

Anchetator: Cum ai violat-o?

Ștefan Risipițeanu: Nu mai știu, nu îmi aduc aminte...

Anchetator: Era Luiza?

Ștefan Risipițeanu: Nu știu, eu nu îmi amintesc nimic, nu am facut nimic, nu știu nimic.

După ce inițial l-a luat pe „nu” în brațe, Fane Risipițeanu a recunoscut astăzi cu jumătate de gură că și el a profitat de Luiza. Dar spune că e confuz, că nu-și mai amintește exact cum a ajuns să-i fie complice lui Dincă.

Ștefan Risipițeanu: Eu am fost invitat acolo de Dincă și de fată, nu am violat-o, ea m-a bătut.

Anchetator: Nu ai violat-o?

Ștefan Risipițeanu: Nu mai știu, eram beat.

TONEL POP, avocatul familiei Melencu: A recunoscut violul, dar nu violenta, a recunoscut incat sa cea vina pe dinca si ca fata a vrut, nu el, fata cu Dinca.

Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”. Ce scrie în document

Pe de altă parte, procurorii DIICOT au primit și raportul FBI, dar nu îi ajută prea mult în anchetă. Experții americani spun că oasele găsite în liziera de la marginea orașului Caracal sunt prea distruse ca să poată fi prelevată vreo probă ADN din ele. Astfel că nu poate nimeni să spună dacă aparțin Luizei Melencu. Iar asta întărește ipoteza că fata ar fi vie- spune familia.

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă îngrozitoare

Monica Melencu, mama Luizei: Nu mă aşteptam la altceva, pentru că sunt sigură că Luiza trăieşte. Am spus-o şi-o spun, Luiza trăieşte, iar prin acea casă Luiza n-a trecut.

Stelian Iordache, bunicul Luizei: Luiza n-a fost omorâtă de acest Dincă. Tot timpul... Adică... el a fost o marionetă a DIICOT-ului. Am trăit tot timpul într-o stare de incertitudine şi nesiguranţă, aceşti procurori intoxicandu-ne cu tot felul de variante şi tot felul de poveşti ale lui Dincă.

Monstrul din Caracal a fost adus astăzi la încă o rundă de audieri. A pășit hotărât în sediul Diicot- ba chiar a întors capul spre camerele de filmat- nu s-a mai ferit ca altădată. Avocatul lui spune- însă- că l-ar fi simțit agitat.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: El regretă ceea ce a făcut, regretă foarte mult, este spășit, dar asta este, din păcate nu mai ajută la nimic acest lucru! La el tenta a fost de natură sexuală practic, nu ar fi avut intenția să ajungă să ucidă victimele dar dorințele lui sexuale l-au împins către aceste fapte cu acest deznodământ nefericit.

Citeste si: Colega Luizei Melencu a fost interogată pentru a cincea oară, iar fata a făcut mărturisiri revoltătoare

Potrivit unor surse- Dincă va fi trimis în judecată până la sfârșitul anului atât pentru ucidereaLuizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. În plus, anchetatorii i-au mai adăugat o faptă oribilă la șirul lung de acuzații- profanare de cadavre!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si