VIDEO | Război cu săbii la supermarket

Un război în toată regula, cu bâte, săbii și cuțite, a îngrozit lumea la un centru comercial din Baia Mare.

Author: A.M.S. miercuri 06 mai 2020 , 20:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Răfuiala, pornită de la un live pe Facebook între două clanuri rivale, a început în parcare și a continuat în interiorul magazinului, unde mai multe raioane au fost distruse. Zeci de polițiști și jandarmi au răzbit cu greu să-i încătușeze pe indivizii parcă turbați.

  Printre cei puși la pământ a fost și fiul unui deputat- care susține că n-avea nicio legătură cu scandalul și îi acuză acum pe polițiști că au fost prea agresivi cu el.

  A fost război în toată regula între două clanuri rivale, în parcarea unui supermarket din Baia Mare, după ce mai întâi și-au aruncat provocări live pe internet.

  N-a durat mult și au trecut și la fapte, și-au adunat oamenii și au dus conflictul în stradă, mai exact în parcarea unui supermarket.

  Cu săbii și cuțite, membrii celor două clanuri s-au încăierat în public, fără să le pese de nimic.

  Citeste si: VIDEO| Pod prăbușit în timpul lucrărilor

  În cele din urmă, cineva a sunat la 112, iar autoritățile au trimis la fața locului zeci de dube cu jandarmi și polițiști, chiar și armată, fiind stare de urgență.

  De la un geam, o femeie și familia ei au filmat și au comentat întregul incident.

  Deși polițiștii și jandarmii deja începuseră să aresteze suspecți, încăierarea a continuat afară, dar și în interiorul magazinului, unde mai multe raioane au fost distruse.

  Polițiștii au încătușat și arestat pe oricine se afla în zonă. PRintre ei, și pe fiul unui deputat de maramureș, despre care au spus apoi că l-au confundat cu altcineva.

  Citeste si: VIDEO| Terapie cu plasmă pentru ÎPS Pimen

  Tatăl tânărului ne-a declarat că acesta doar trecea prin zonă și se oprise să vadă ce se întâmplă. Acum este în stare de șoc.

  În imaginile de amator de la încăierare se vede și cum la un moment dat vine ambulanta, iar paramedicii aleargă la una dintre dubele în care au fost băgați cei arestați, semn că, probabil, sunt și răniți.

  Polițiștii, ajutați de jandarmi și militari, au percheziționat atent toate mașinile care se aflau în apropiere, zona fiind cunoscută drept una cu probleme.

  La audieri au ajuns zece persoane care au fost amendate cu câte 20.000 de lei pentru că nu aveau declarații pe propria răspundere.

  Se pare că tot scandalul a pornit după moartea unui bărbat, singurul care reușea să țină pacea între cele două clanuri.

  Citeste si: Toţi bebeluşii din Timişoara infectaţi cu coronavirus au fost externaţi

  Și înmormântarea acestuia este cercetată de autorități, pentru că la ea ar fi participat peste opt persoane.

  Unii dintre cei implicați în bătaia de la supermarket s-au întors recent din străinătate, unde ar avea afaceri ilegale, spun surse din anchetă.


  Abonează-te pe

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si