VIDEO | Razie de amploare în România făcută de DIICOT: sute de percheziții la traficanți de droguri, grupări infracționale specializate în criminalitate informaţională sau la instituții

Miercuri, 24 noiembrie, DIICOT a demarat mai multe percheziții de amploare în toată țara. Au avut loc descinderi la traficanți de droguri sau de persoane.

Reporter: Loredana Salomia Author: M.A. miercuri 24 noiembrie 2021 , 12:50

Razie de amploare în România făcută de DIICOT: sute de percheziții la traficanți de droguri, grupări infracționale specializate în criminalitate informaţională sau la instituții

Razie de amploare în România făcută de DIICOT: sute de percheziții la traficanți de droguri, grupări infracționale specializate în criminalitate informaţională sau la instituții

[Sursa foto: Poliția Română]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Grupări destructurate de DIICOT

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate și Terorism (DIICOT) a anunțat că sunt până în acest moment peste 400 de percheziții la nivel național. 457 de percheziții au avut loc în domicilii din toată țara. Alte aproximativ 367 de persoane vor avea mandate de aducere.

Cei de la DIICOT anunță că acțiunea are ca scop și identificarea celor care comit infracțiuni împotriva patrimoniului național.

Citeste si: Un bărbat din Timișoara este cercetat pentru pornografie infantilă și racolare de minore

Comunicatul DIICOT

”La acest moment, în cadrul unei ample operațiuni, procurorii DIICOT și Poliția Română, cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic

de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave”,  au menționat reprezentanții DIICOT printr-un  comunicat de presă.

Citeste si: VIDEO| Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită

”Acțiunea face parte dintr-o serie de inițiative similare, desfășurate la nivelul DIICOT, începând cu anul 2018. În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, procurorii DIICOT împreună cu polițiștii vor pune în executare un număr de 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere.

Acțiunea relevă preocuparea structurii specializate de a investiga în mod constant infracțiunile de trafic de persoane și de minori, precum și orice forme de exploatare a persoanelor vulnerabile, parte a eforturilor autorităților române de aplicare a legii, de a combate în mod eficient acest fenomen infracțional”,  au mai precizat procurorii DIICOT.

Citeste si: Lidia Buble, prima reacție după ce a fost trimisă în judecată de DIICOT: „Cuvinte nu am acum...”

VIDEO- Imagini cu intervențiile mascaților


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si