VIDEO | Reabilitare cu scandal a unui bloc din București. Trebuie demolate balcoanele

Reabilitarea unui bloc din Capitala a devenit cauza de razboi intre zeci de locatari si firmele care se ocupa de lucrare! Oamenii au luat foc cand au aflat ca proiectul prevede si demolarea balcoanelor. Autoritatile spun ca daca nu ar fi demolate acum, s-ar prabusi oricum, la cat sunt de vechi.

D.S., vineri 12 iulie 2019 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Muncitorii lucreaza pe santier fara schela, intra in apartamente pentru a putea face lucrarile si arunca materialele de constructii de la etaj spun locatarii.

Dezastru lasat in urma de muncitori a ajuns si la urechea autoritatilor.

Reprezentantii ISU au ajuns aici si vazand ca toate culoarele de iesire sunt blocate de materialele lasate de muncitori, au amenintat locatarii cu amenzi de 50.000 de lei daca nu elibereaza de urgenta caile de acces,

Si nu este singurul motiv de nemultumire! Oamenii mai spun ca sunt fortati sa-si demoleze balcoanele.

Astazi si-a facut aparitia si primul reprezentant oficial din partea uneia dintre firmele implicate in lucrare. Nu a venit sa discute prea multe cu oamenii, ci mai mult s-a aratat deranjat de prezenta presei.

Primarul de sector, Daniel Baluta, spune ca autorizatiile de demolare fac parte din legea care spune ca balcoanele mai vechi de 30 de ani trebuie reconstruite pentru a evita riscul de prabusire.

Constructorii spun ca vor face verificari si vor opri lucrarile pana cand vor reusi sa asigure conditii normale de lucru pe santier.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si