Cu chipul Sorinei imprimat pe tricouri si cu speranta oglindita in ochi. Asa a inceput dimineata familiei Saramat, care a adunat zeci de protestatari in fata Curtii de Apel din Craiova. Judecatorii au decis in favoarea parintilor adoptivi din Statele Unite.

Mariana Saramat, cea care a crescut-o pe Sorina: „E foarte mare coruptia, deci...sunt niste falsi, toti sunt falsi”.

Vasile Saramat, sotul Marianei: „Suntem, pur si simplu, dezamagiti de aceasta decizie.

Noi incercam, dar sansele sunt mici”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Zgarcite ca de obicei in cuvinte pentru ziaristi, mama adoptiva si avocata ei n-au mai stat la tribunal sa afle verdictul.
Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina a facut o ultima incercare si a depus o cerere de anulare a adoptiei, separata de celelalte dosare existente. Aflarea deciziei a incins spiritele in randul protestatarilor. Zeci de oameni din Mehedinti si din Craiova s-au alaturat mitingului din fata Curtii de Apel, convinsi ca decizia nu a fost corecta.

Familia Saramat isi pune sperantele si in decizia Judecatoriei Slatina, care trebuie sa hotarasca pe 27 iulie daca micuta poate parasi sau nu tara impreuna cu familia adoptiva din America.

Citeste si: Procuroarea din cazul „Sorina” scapă de suspendare

Intre timp, in Bucuresti, procuroarea care a tras-o pe micuta Sorina afara din casa in care crescuse a fost pusa sub urmarire penala, dar lasata sa-si pastreze functia.

Maria Piturca are un dosar penal pe numele ei, pentru purtare abuziva. Totul pentru ca acum aproape 2 saptamani, procuroarea in cauza, insotita de 15 mascati, descindea in casa asistentei maternale care a crescut-o pe Sorina de mica.

Autoritatile au considerat atunci ca fetita de opt ani este sechestrata de asistenta maternala si de sotul ei si voiau doar s-o duca in bratele familiei adoptive din Statele Unite.

Citeste si: VIDEO| Cele două familii care luptă pentru custodia micuței Sorina, față în față la tribunal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si