VIDEO | Record nedorit pe aeroportul Otopeni: 1600 de curse aeriene au înregistrat întârzieri

Infrastructura aeroportului a rămas mult în urmă față de numărul uriaș de pasageri iar angajații nu știu cum să ofere servicii de calitate!

Author: A.N.C luni 30 decembrie 2019 , 20:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-o singură lună de vară, peste 1600 de curse nu au respectat programul. E drept, asta se întâmpla într-o periodă aglomerată, dar nici astăzi nu ne-a fost greu să găsim pasageri nemulțumiți!

"După 6 ore de așteptat în aeroport, nu ne-a băgat nimeni în seamă.

Și acum trebuie să aștetpați din nou. Da, acum încă 5 ore până plecăm. Ni s-a dat un voucher de 10 euro, aici poți să-ți iei un sandviș și o cafea, asta-i tot, nu ne-a băgat nimeni în seamă."

Zeci de români au început vacanța cu stângul

Raportul Autorității Aeronautice Civile scoate la iveală probleme grave. Infrastructura aeroportului nu mai poate suporta numărul mare de pasageri. În plus, nu există reguli care să ducă la asigurarea unor servicii de calitate și unele echipamente sunt neadecvate.

Iată, de exemplu, cum sunt manevrate bagajele pasagerilor de angajații unei firme private. Gențile și valizele sunt aruncate la voia întâmplării, în bătaie de joc.

Nici în zona publică lucrurile nu arată mai bine. La terminaul sosiri există un singur automat de unde se pot cumpăra bilete de autobuz.

Turiștii, mulți dintre ei aflați la prima experiență românească, sunt nevoiți să stea la coadă.

"Această parcare uriașă din fața terminalului Plecări este deservită de numai 2 automate de plată și de o cabină cu un singur angajat."

Citeste si: VIDEO| Condiții de groază într-un spital din România! O mămică a publicat imagini din secția de pediatrie: "Mai rău ca la pușcărie"

Citeste si: VIDEO| Viscolul puternic a făcut ravagii în România! Pericol de avalanșe la munte

Citeste

si: VIDEO| O cascadă de nereguli deosebit de grave ar fi provocat moartea femeii arse pe masa de operație

Câțiva pași mai încolo, tot sub ochii turiștilor, bucăți din tavanul parcării stau să se desprindă, iar apa s-a infliltrat în mai multe zone.

Nici cu bagajele nu e mai ușor. Cărucioarele de transport sunt greu de găsit.

11 milioane de pasageri au trecut prin Otopeni în primele 9 luni ale anului.

2019 ar putea aduce un record, cu aproape 15 milioane de pasageri în total. Iar asta cere investiții urgente.

Teoretic, aeroportul se va extinde cu un nou terminal, lucrări ce ar trebui să coste aproximativ un miliard de euro.

"Am început deja operațiunile de expropriere a terenurilor pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare pentru că pe actuala structură nu ne puteam extinde."

Informații înfiorătoare aflăm dintr-un alt raport, de această dată al autorităților spaniole.

Anul trecut- în noiembrie- un avion plin cu români- care plecase din Craiova a fost la un pas de catastrofă. Înainte să aterizeze în Madrid- a coborât sub traseul de zbor admis, s-a apropiat prea mult de o altă aeronavă și se puteau ciocni în orice clipă. Controlorii de trafic au evitat impactul în ultimul moment.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vezi online serialul "Hercai" subtitrat in limba romana - Episodul... Vezi online serialul "Hercai" subtitrat in limba romana - Episodul 59, sezonul 1, miercuri, 23 iunie 2021 - VIDEO. Reyyan, in pericol de moarte!
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Un urs a învățat să spargă mașini și acum nu se mai oprește din infracțiuni (Video) Un urs a învățat să spargă mașini și acum nu se mai oprește din infracțiuni (Video)
b1.ro
Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a... Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...
infoactual.ro
De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume! De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume!
infoactual.ro
Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si