Aceasta este una dintre scenele pe care le repetă Otniela Sandu pentru serialul DM, cel care face acum furori pe internet. Radu Constantin, regizorul, actorul si iubitul ei- ii da replica.

Tanarul in varsta ed 26 de ani a dat lovitura cu acest serial. Popularitatea lui creste ca si numarul de urmaritori ai aventurilor personajelor. Sunt peste 900.000

de abonati pe contul de Youtube, iar primul episod a depasit un milion de vizualizari.

„A fost o continuare pentru ca eu am facut un serial inainte, Școala Inversa se numea si am zis, trebuie sa mai fac inca un serial pentru ca imi place cumva aici ma simt ca si pestele in apa”, spune regizorul.

Iubire mare între protagoniștii serialul DM- regizorul Radu Constantin și Otniela Sandu

Titlul productiei, DM-direct message, in traducere mesaj direct, a fost ales cu atentie de Radu Constantin. In 25 de minute, cat dureaza fiecare episod sunt abordate multe din problemele cu care se confruntă tinerii din ziua de azi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„E vorba despre o gramada de probleme adolescentine si cumva am vrut sa punctam inclusiv treaba de substante interzise, inclusiv bautura, inclusiv dragoste, relatii”, spune Radu Constantin.

„Nu inventeaza cineva o poveste. Sunt bucatele din viata”, explică Otinela.

Otniela o interpreteaza pe Maria, o fata blanda, cuminte.

Rolul i s-a potrivit perfect. Actrita este ocupata si in viata de zi cu zi: interpreteaza personaje in diferite productii, picteaza, canta si face mai multe sporturi extreme.

Partenerul ei de viata, Radu a urmat o scoala privata de actorie si master class-uri in America despre regie si screenwriting.

„Amandoi vrem sa facem cat mai mult in zona asta, el scrie, joaca. Mie imi place foarte mult zona asta de actorie, asa ca vreau cat mai multe proiecte in zona asta”, spune Otinela.

Radu Constantin și Otniela s-au cunoscut la casting

Otniela si Radu s-au cunoscut la casting-ul facut pentru sezonul 1 al serialului DM. Dragostea dintre ei a inflorit la o luna si jumatate de la terminarea filmarilor.

Vara aceasta, Radu si Otniela planuiesc sa plece intr-o vacanta in tarile calde.

„Serotonina si bucuria mea vine din stat si citit. Adica, de exemplu, intr-o vacanta, eu prefer sa stau si sa citesc, ea prefera sa mearga cu canoea, sa se arunce in cap de pe stanca”, spune Radu Constantin.

Cei doi formeaza un cuplu de aproape 9 luni si pentru a-si demonstra dragostea au decis sa isi faca un tatuaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si