„O petrecere de zile mari cu meniuri sofisticate și dans până în zorii zilei. De asta au avut parte artiștii care abia acum au sărbătorit Revelionul. Totul a fost pregătit special pentru ei, deoarece în noaptea dintre ani ei au muncit. Acum le-a venit rândul să se distreze la Revelionul dedicat lor”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D. 

Artiștii s-au distrat la Revelion dedicat lor

Pentru artiști, noaptea dintre ani abia acum a venit! S-au adunat, cu mic, cu mare să petreacă așa cum nu au putut să o facă de Revelion, când cei mai mulți dintre ei au întreținut atmosfera pentru alți petrecăreți.

„Este seara noastră și ne bucurăm că ne-am întâlnit toți colegii. Să vină petrecerea! La mulți ani”, a spus Marian Medregoniu, cântăreț.
Adunați să se distreze și să se relaxeze, artiștii au făcut excepție și au fost amfitrioni la propria petrecere. Rând pe rând și-au încântat colegii și prietenii cu muzică de petrecere, numai bună de încins hore.
„Mă mai și petrec cu colegi mulți. Este minunat. La mulți ani”, a spus Roberta Crintea, solistă de muzică populară.
„Ne distrăm de minune și nu că este cel mai mare, dar este pe sufletul nostru, am fost și anul trecut, dar parcă nu a fost așa de frumos ca anul acesta”, a spus și Valeria Arnăutu, solistă de muzică populară.

Citește și: VIDEO- A început Carnavalul din Veneția. Ce spectacole uimitoare vor avea loc?

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pentru invitați, Revelionul artiștilor a fost mult mai reușit decât noaptea dintre ani.
Nici bunătățile gastronomice nu au lipsit de la petrecerea artiștilor. S-au pregătit peste 300 de farfurii cu delicatese, de unde nu au lipsit nici mâncărurile delicioase ușor reinterpretate pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi.
„Am pregătit sărmăluțe cu mămăliguță, cu bacon și alături o friptură completată cu o salata de fructe exotice, cu sos de ciupercuțe, cartofi cu dressing, rozmarin și usturoi”, a explicat Costel, organizatorul evenimentului.

„În seara asta nu pot. Cum să țin dietă? Cum, nu pot și nu vreau. Mai am un secret chiar dacă mănânc, mă duc și joc”, a spus Claudia Ghițulescu, solistă de muzică populară.
Distracția artiștilor a ținut până la ziuă, iar petrecerea a fost dublă, căci instrumentistul Cristi Tractor a aniversat și împlinirea unei frumoase vârste, cu tort și șampanie, alături de colegi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si