VIDEO | Româncă din California, „vrăjită” să le dea 400.000 euro unor pretinși tămăduitori

Ședintele de spiritism cu doi pretinși tămăduitori din Prahova au curățat-o de 400 de mii de euro pe o româncă stabilită în California. E halucinant cum escrocii au reușit să o sperie că e blestemată, să o convingă să-și vindă vila în care a stat cu fostul soț și să le trimită toții banii. Aveau să-i spele, chipurile, după un ritual, ca să dispară farmecele. Magia a reușit. Din păcate, nu femeia a fost cea victorioasă, ci vracii de ocazie, care au dispărut cu toată averea. Din 2015 se luptă să-și recupereze paguba și abia acum judecătorii au pus sechestru pe bunurile șarlatanilor.

Author: D.S. joi 23 ianuarie 2020 , 20:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„V-a trimis cancer cu metastază la piept, la sân şi la burtă. De asta aveaţi acele lucruri, fiindcă era şerpi in burtica dumneavoastră şi făcea câteodată gălăgie mare".

Cu astfel de vorbe șocante, așa-zisul Tămăduitor George a înspăimântat-o pe românca stabilită în California. Femeia apelase la vraci după ce soțul a divorțat și toată viața i s-a dat peste cap. Era convinsă că cineva i-a pus gând rău și avrut astfel să-l omoare.

Inițial a dat pe internet de mama Elena- o pretinsă vrăjitoare din Prahova- care se recomandă ca fiind "inzestrată de Dumnezeu cu harul de a ajuta persoane lipsite de orice speranță". Pentru câteva sute de dolari, escroaca i-a dat în cărţi, iar deznodământul era menit să o bage în sperieţi pe femeie.

I-a spus că iubita fostului soț i-ar fi făcut farmece. Ca să o scape de ele- efortul tămăduitoarei nu a fost deloc ieftin- 1.000

de dolari pentru a fi pus in aplicare ritualul şi alti 450 de dolari pentru a-l duce la bun sfârșit.

Citeste si: Halloween, dincolo de aparențe. Ziua în care porțile dintre lumi se deschid. Ce fac vrăjitoarele astăzi

Evident, farmecele au eșuat, iar clienta a început să-şi piardă încrederea în individă. Doar că Mama Elena a scos un as din mânecă- în persoana unui alt pretins tămăduitor- George. Ar fi fost- chipurile- mai priceput, dar foarte scump. De fapt, amândoi erau mână în mână. Femeia a acceptat și au urmat mai multe şedinţe de spiritism care au curăţat-o cât ai clipi de alți 12.000 de dolari.

I-a spus apoi, că ar fi descoperit un blestem mai mare și că descântecul ar trebui să fie unul puternic, că absolut toate bunurile trebuie curățate de farmece. Astfel, a sfătuit-o să-și vândă vila și să-i trimită toți banii, să-i spele cu agheazmă.

Româncă din California, „vrăjită” să le dea 400.000 euro unor pretinși tămăduitori. Cinci tranzacții bancare

Cu cinci tranzacţii bancare, George Tămăduitorul şi Mama Elena au pus mâna pe 400.000 de dolari. Banii au fost retrasi imediat de o femeie apropiata celor doi escroci, care au încercat ulterior să o convingă pe victimă pe că erau blestemați și trebuiau arși. Ar fi trecut chiar la amenințări și șantaj.
Și nu e singura victimă. O altă femeie a căzut pradă acestor indivizi. A scos sute de euro din buzunar de frică să nu rămână la pat, mută.

Citeste si: VIDEO| Pasiunile sunt adevărate terapii. Psihoterapeut: „Sunt eliberate emoțiile negative”

Cei doi falși tămăduitori și complicii lor au fost condamnați în 2015, dar cu suspendare. Victimele- însă- nu și-au recuperat banii nici până în ziua de astăzi. Dosarul este incă pe masa judecătorilor, iar magistraţii au decis să pună sechestru pe bunurile deţinute de banda de infractori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si