VIDEO | Românii au luat lumea cu asalt în ultima zi de an! Aeroporturile au fost pline în ziua de Revelion

N-a fost pauză pe aeroporturile din România. Cursele aeriene către destinaţii din Europa şi chiar din Asia au fost arhipline.

A.N.C, marți 31 decembrie 2019 , 19:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După o plimbare prin aeroport am încropit harta celor mai populare destinaţii pentru petrecerea Anului Nou. Din păcate, n-au lipsit incidentele şi vacanţele începute cu stângul!

Multe bagaje, oameni grăbiţi dar cu zâmbetul pe buze, cu gândul la petrecerea care stă să înceapă în curând. Așa s-a conturat tabloul astăzi pe cel mai mare aeroport al ţării.

Citeste si: VIDEO | Focuri de artificii spectaculoase! Cum au petrecut primii oameni din lume care au intrat în anul 2020

Mihaela şi fiul ei de 7 ani se îndreaptă spre Londra. Vor fi martorii trecerii dintre decenii în centrul capitalei britanice.

"Te bucuri că petreci revelionul acolo? Da! Merg la fratele meu, cu o prietenă care trebuie să vină şi ea. Şi mergem să vedem artificiile. Ne lăsăm bagajele şi mergem direct acolo."

Printre călători găsim şi poveşti ale unor români care şi-au construit o viaţă în străinătate, departe de ţară!

"Cum au fost sărbătorile acasă? Minunate. Cu familia, cu fraţi, cu prieteni. Cu sarmale."

Dar majoritatea călătorilor care au ales curse cu plecare în ultima zi din an au ca destinaţie... vacanta!

Oraşele europene sunt destinaţiile importante, dar românii au prins gust şi pentru locuri exotice.

Viena, Berlin, Paris sau Amsterdam sunt printre cele mai căutate pentru noaptea dintre ani. Agenţii de turism şi operatorii aerieni au înregistrat cereri importante inclusiv pentru Dubai, Egipt sau Mauritius. Din păcate, unii români au fost loviți de ghinion pe ultima sută de metri. De pildă -un zbor către Dubai a adunat ore bune de întârziere.

Statisticile arată că peste 300 de mii de români îşi planifică atent vacanţele de Crăciun şi Revelion. Majoritatea preferă destinaţiile interne!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si