Românii consumă anual peste 70 de tone de ciocolată, iar asta arată că suntem mari fani ai dulciurilor. Care sunt cele mai apreciate prăjituri pe bază de ciocolată aflăm chiar acum de la colega mea, Larisa Rațiu, a transmis Simona Pătruleasa.

Românii, mari consumatori de ciocolată

Larisa- Suntem chiar acum într-o cofetărie din București și trebuie să vă spun că am descoperit aici mai multe sortimente de prăjituri cu ciocolată, care mai de care mai gustoase, dar alături de mine chiar acum este Cristian

care ne va arăta tot ce ne-a pregătit aici, bună dimineața!

Cristian- Bună dimineața!

Larisa- În primul rând, te rog să ne prezinți puțin ce prăjituri ai aici la tine în cofetărie și dacă ai și o prăjitură vedetă.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Cristian-Bine ați venit în locul potrivit! Avem foarte multe sortimente cu ciocolată. Vedeta noastră este tortul cu bezea, ciocolată și vișine în alcool.

Avem produse pe bază de ciocolată și pentru cei care nu consumă zahăr avem o prăjitură fără zahăr, cu ciocolată neagră și cremă de portocale roșii. Avem o altă vedetă crispers cu ciocolată la bază.

Citește și: VIDEO-Pasiunea pentru dulciuri i-a adus succesul. O artistă din Cluj a reinventat celebrele macarons. Care este secretul

Tortul nostru cu ciocolată, doar cu ciocolată și o prăjitură cu ciocolată și lapte, la fel pentru cei mici.

Larisa- Te rog să ne spui ce părere ai cumva prăjiturile pe bază de ciocolată, sunt mai apreciate de clienți decât cele cu fructe de exemplu?

Cristian- Sunt perioade și perioade ale anului. În perioadele reci clienții preferă ciocolata, torturile cu blat, torturile mai grele, pe când odată cu venirea căldurii, ei se îndreaptă către creme ușoare de fructe, vanilie, zmeură, fructe pădure, lămâie, dar ciocolata eu zic că este consumată ori și când.

Larisa- Pe scurt, ne poți spune și prețurile acestor prăjituri?

Cristian- Sigur, 35 de lei felia de tort, plus minus, pentru că se cântărește. 37 de lei prăjitura fără zahăr, 30 crispers, 15 lei icepops, tortul variază, este la kilogram, 200 de lei kilogramul. Depinde cât cântărește.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si