VIDEO -Românii nu cred în efectele vaccinului.Testare pentru anticorpi

Neîncrezători în efectele benefice ale vaccinului unii români se înghesuie acum la centrele medicale pentru a-și verifica nivelul de anticorpi obținuți.

Author: Iulian Ciurea joi 25 februarie 2021 , 13:53

test anticorpi covid
Românii se testează pe rupte pentru anticorpi la COVID[Sursa foto: Domo]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Este foarte important ca sa stim daca vaccinul ne-a protejat sau nu. Ca sa putem sa actionam in consecinta in cunostinta de cauza”, spun românii.

În centrele medicale, întâlnim acum multi romani care s-au vaccinat şi care vor să vadă clar, scris pe buletinul de analize medicale, ce efect are vaccinul anti-covid asupra lor.

Si specialiştii ne recomandă ca un astfel de test de anti-corpi- să fie făcut atât după vindecarea de boală- în cazul persoanelor care au fost infectate, dar şi după vaccinare.

„Este de urmarit acest titlu de anticorpi antispike care trebuie urmarit in dinamica 7-10 zile dupa a doua doza de vaccin, dupa care trebuie evaluat la 3 luni, la 6 luni si eventual la 1 an ca sa vedem cum evolueaza tilul si cum ne ofera protectie”, spun medicii.

Efectele vaccinului, puse la îndoială. Românii, testare în masă pentru anticorpi

De când s-a început imunizarea, clinicile- în special cele private, au fost de-a dreptul asaltate de cererile pentru testele de tip spike.

„Probabil ca intre 20-30% dintre pers care s au vaccinat au fost interesate si de testarea serologica, testele anticorpi”, spun medicii.

O clinică privată din România a inițiat chiar un studiu pe propriii angajați în ceea ce privește nivelul anticorpilor dezvoltați după vaccin, iar câteva dintre rezultate au fost surprinzătoare.

„Practic dupa prima doza de vaccinare titrul de anticorpi a crescut destul de putin, urmand sa creasca la valori peste titrul protector dupa rapel

Totusi dupa prima doza de vaccinare foarte putini, adica un numar de 4 colegi de-ai nostri nu au dezvoltat anticorpi”, spun medicii.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul unui antreprenor. Marius Pahomi nu a trecut prin boală, însă după 7 zile de la administrarea rapelului a ales să se testeze, tocmai pentru a urmări evoluția imunității oferite prin vaccinare, însă rezultatul nu a fost deloc cel pe care îl aștepta, căci răspunsul a fost clar- ZERO ANTICORPI!

„Sunt foarte putine din punct de vedere al studiilor, persoanele care nu raspund deloc la vaccin, chiar si pentru acestea exista posibiliatea ca alta componenta a sistemului imunitar, în afară de anticorpi, sunt niste celule care apar, și pe care vaccinul le stimulează de asemenea, să fie totuși prezente, să fie acolo și în cazul unei infecții, forma de boală să fie mai ușoară! pe care acel vaccin le produce”, spun medicii.

Unii nu cred în efectele vaccinului și nici nu se testează pentru anticorpi

La polul opus celor care îşi verifică până şi nivelul de anticorpi, sunt românii care nici acum nu au ajuns să creadă în utilitatea vaccinului.

„Daca fac boala si dupa vaccin si trebuie sa fac vaccinul la 6 luni, nu vad rostul vaccinului! Mai bine ma lupt cu boala, ma duc si mi iau tratament din timp daca vad o schimbare a organismului decat sa ma vaccinez degeaba”, cred unii.

Producătorii de vaccinuri şi medici din întreaga lume au anuntat ca serul nu doar ne protejeaza in fata virsului, dar- in cazul în care totusi ne infectam, avem riscuri mult mai mici de a dezvolta forme severe de covid 19.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si