VIDEO | Românul care și-a ucis iubita în Italia nu își mai amintește de la ce a pornit măcelul. Mărturiile cutremurătoare ale bărbatului

”Din acea blestemată zi nu îmi amintesc nici ce am mâncat. E un gol imens în minte.” Asta le-a spus anchetatorilor din Italia românul de 36 de ani care și-a ucis cu sălbăticie iubita, pe mama fetiței lui de doar 6 ani. Individul spune că nu gelozia ar fi dus la crimă, ci certurile tot mai violente care se iscau între ei. Orbit de furie, i-a luat viața apoi a vrut și el să se sinucidă.

R.B., sâmbătă 12 octombrie 2019 , 18:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"După 17 ani de conviețuire, relația noastră s-a răcit. Ea mă acuza că îi ofeream mai puțină atenție de când ne-am mutat în noua casă. De fapt, criza începuse recent, cam de prin aprilie. Atunci am decis de comun acord să ne separăm. Din moment ce aveam o fiică de 6 ani, o casă pe care tocmai o cumpărasem și o rată de plătit, se discuta despre cum să ne punem de acord. Certurile noastre erau tot mai frecvente”

Aceasta e mărturia românului care într-un moment de nebunie și-a ucis cu sălbăticie iubita, în Italia, provocând un șoc imens în rândul cunoscuților. Mihaela, o tânără mamă de 32 de ani, a fost găsită înjunghiată de opt ori.

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

Cristian le-a povestit anchetorilor ce a dus la ruptura dintre ei, mai puțin motivul pentru care a resurs la odiosul gest. Însă nu a negat nicio clipă crima: ”Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic, nici măcar ce mâncam. Nu știu de ce și cum am reuşit să fac un asemenea gest. Țin minte că luam prânzul și am început să discutăm despre situaţia noastră sentimentală. De aici, nu-mi mai amintesc nimic, e un gol”.

Citeste si: Ce a făcut Gheorghe Dincă în celula nr. 20 de la Jilava. Mărturisiri din penitenciar

Mihaela lucra într-un magazin de confecții din provincia Teramo. La prânz, a plecat acasă și, ca în fiecare zi, ar fi trebuit să-și ia fetița de 6 ani din stația autobuzului școlar, apoi să se întoarcă la muncă. Colegii au fost cei care au alertat poliția când au văzut că tânăra nu mai vine și nici nu răspunde la telefon.

Citeste si: Cazul șocant al unui copil de nouă ani! A ucis cinci oameni și este acuzat de omor în masă

Iubitul femeii a fost de negăsit. Bărbatul de 36 de ani - de profesie șofer de tir - a fost căutat ore la rând de carabinieri care au dat peste el în cele din urmă pe o plajă. Era într-o mașină, rănit, după ce a încercat să se sinucidă. El încă este internat în spital sub pază, dar a putut fi audiat.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si